En rysare i Haugerudhallen

Med to seire på de to hjemmekampene som har blitt spilt, har Haugerud kommet godt i gang hjemme i Haugerudhallen denne sesongen. To tighte matcher har endt med at hjemmelaget har tilkjempa seg samtlige poeng. Hvordan skulle det gå når et lettere rystet og revansjelystent GIF skulle rette opp fadesen mot Fredrikstad?

Med to seire på de to hjemmekampene som har blitt spilt, har Haugerud kommet godt i gang hjemme i Haugerudhallen denne sesongen. To tighte matcher har endt med at hjemmelaget har tilkjempa seg samtlige poeng.
Hvordan skulle det gå når et lettere rystet og revansjelystent GIF skulle rette opp fadesen mot Fredrikstad?

Ny onsdag og ny hjemmekamp, har blitt noen av de på denne siden av nyttår!

Vi har fortsatt ikke full tropp, men om 14 dager er vi alle mann alle og da skal vi virkelig få slått fra oss.
Gif kom fra ett surt tap mot Fredrikstad i helgen, og forventningen var at vi ville møte ett svært revansjesugent lag.
Første periode starter i ett rolig og behagelig tempo for begge lag, med Gif-overtak hele veien. Vi kommer kun på sporadiske besøk.
Vi gjør noen endringer i pausen, noe som gjør at jeg føler vi hever oss. Til tross for det så tar Gjelleråsen ledelsen ved, etter mitt syn banens bestemann, #55 hos Gif. Perioden ruller ut og vi går til neste pause i underlege med 1.
I tredje er det egentlig gif som har kommandoen generelt over hele linjen til de scorer mål nr 2, av samme mann som scoret deres første. Vi tar en timeout og går ned på folk. Det viser seg at Ihle fortsatt er Norges beste volleyskytter og dunker inn både redusering og utlikning. Når det står igjen 1 min på tavla så løper Christer på en vanskelig ball som jeg egentlig river meg i håret av, men du verden han får fart på de små tøfla og legger ballen igjen til Ihle som igjen finner Patrick og bang så er kampen snudd. Vi klarer å ri av siste minuttet og har sikret oss den 3 seiern i år.

Sånn for å oppsummere så må jeg skryte av alle. Men jeg har litt lyst å trekke frem keeperen vår. For den jobben du har lagt ned på forsesongen mikke er f..n meg helt utrolig. Du viser at du holder det her nivået +++. Til tross for at Gif sin landslagskeeper er fenomenal i den her matchen, så er du så absolutt på høyde.
Ellers så har dere andre og vært veldig bra i 2 1/2 match!

mikke-edit650
Seieren mot GIF var en lagseier til punkt og prikke, men mannen bak hjelmen – Michael K – og volleyhelten Ihle (se ingressbildet) leverte det lille ekstra i hver sin ende av banen som vippet en ny hjemmekamp i favør hjemmelaget. Kudos! //anmerkning fra en supporter//

-King