Endelig seier!

Lørdag var det klart for sesongens til nå viktigste kamp for Haugerudgutta! Nyopprykede Lye stod på andre halvdel i Haugerudhallen, og laget som vant ville klatre litt oppover på tabellen, og vekk fra den verste bunnstriden!

Haugerud – Lye 7-5 (1-1,4-3,2-1)
Haugerudhallen
Tilskuere: 78
Mål Haugerud: Andreas Lindberg 2, Patrick Sveen 2, Magnus Sivertsen, Thomas Ihle, Fredrik Kragfoss.
Mål Lye: Glenn Lervik 2, Christian Magnusson, Atle Laland Egeland, Andreas Vollsund.
Utv.: Haugerud 1×2 min., Lye 4×2 min., 1×5 min.
Skudd: 40-25
Dommere: Allen/Bellis
Kilde: innebandy.no 

Haugeruds lag:
Keeper : Michael Kristiansen
1. rekke : Andreas Lindberg, Christer Hansen, Magnus Sivertsen, Patrick Sveen, Thomas Ihle,
2. rekke : Morten Heen, Fredrik Kragfoss, Daniel Palmer, Christoffer Vadla, Marius Folgerø

1.periode åpner med forsiktig spill i begge leire. Man kan se at dette er en kamp som betyr mye for begge lag. Haugerud er det førende laget og tar ledelsen etter 6 minutter ved Magnus Sivertsen. Haugerud har noen eventyrlige muligheter til å øke, men Lye sin store keeper for dagen redder det som kommer, og etter 12 minutter utligner Lye noe heldig og vi er like langt. Perioden ebber ut med 1-1.

2.Periode og Hiffen går ut i hundre, og styrer kampen. Det er spill mot ett mål, og vi for scoring etter 7 minutter ved Thomas Ihle. Så for vi etter 11 minutter straffe etter at Marius Folgerø blir felt som bakerste mann, men Andreas Lindberg brenner. Det betyr overtall og Patrick Sveen bruker 20 sekunder på å spille opp Andreas Lindberg som revansjerer straffebommen og vi er foran med 3-1. Så kommer det 4 minutter hvor det er fullstendig blackout, hvor Lye snur kampen til 3-4. Og det er 3 personlige feil som sørger for det. Utilgivelig. Men Patrick Sveen bretter opp arma, og fikser først utligning til 4-4, før han sender oss tilbake i ledelsen 20 sekunder før slutt i perioden. 5-4 etter to!

Siste periode i gang, og og vi blir tildelt straffe som Patrick Sveen misbruker, men vi for prøvd oss i overtall og samme melodi som sist gang. Lindberg setter sin andre ifra pass fra Sveen. Etter 4 minutter øker Fredrik Kragfoss til 7-4 og Hiffen er på vei mot sesongens første seier! Så for en Lye back 5 minutters utvisning etter en fæl takling på Thomas Ihle ved vantet. og riktig av dommerene å slå hardt ned på det. En skulle tro at Hiffen skulle bruke denne perioden til å punktere kampen, men gutta blir altfor feige, og det skapes nesten ikke farligheter på 5 minutter. 5 minutter igjen og Lye for prøve seg i overtall , men gutta står sinnsykt gått i undertall og holder unna. Lye tar ut keeper og for en redusering , men seieren er aldri truet, og gutta vinner fortjent 7-5. Første seier siden 16. desember i fjor da Harstad var på besøk. Det smakte godt, og var virkelig på tide! 

Gutta gjennomfører en meget god kamp i 55 minutter i dag. Kun blackouten i 5 minutter i andre og en meget god Lye keeper hindrer at Hiffen ikke vinner med større sifre! Mye mindre balltap og enkle feil en vi har sett tidligere i år. La oss håpe at dette er en plattform vi kan bygge videre på. Neste Søndag skal vi til Østfold og besøke Greåker som foreløpig ikke har kommet skikkelig i gang. De er i skrivende stund bak oss på tabellen, så det blir viktig for våre gutter å unngå å tape den for å holde de bak oss på tabellen. Men vi vet av erfaring av Tindlundhallen ikke er noen enkel plass og dra til!

Mange er gode i dag, men best er Patrick Sveen. Tar tak i begge ender av banen. Steingod defensivt, og 5 målpoeng er imponerende. Sveen har vært i kjempeform siste tiden og står med 16 poeng på de 3 siste kampene, og det er en hinsides prestasjon. La oss håpe det fortsetter! Magnus Sivertsen gjennomfører også en solid kamp. Ikke mange i ligaen som er bedre enn han defensivt. Scorer ett mål i dag, men burde hatt flere. Helt sjef defensivt i rekka si, og gjør at Sveen og Ihle for herje slik som de gjør. Fredrik Kragfoss starter som back og spiller meget godt der i 2 peridoer, før han blir flyttet opp som løper i siste, hvor han kroner det med scoring. Poteten vår leverer igjen en ny god kamp uansett hvor han bli plassert, og gjør alltid jobben sin 110%. Andreas Lindberg har også tatt backplassen med storm, og tilfører mye kvalitet bakfra i banen. To overtallsmål i tillegg. God kamp fra Andreas!

*** Patrick Sveen
** Magnus Sivertsen
* Fredrik Kragfoss, Andreas Lindberg

Kombiner en harryhandel søndag 17. november før dere støtter Hiffen borte mot Greåker i Tindlundhallen. Kampstart 15.00.