Endelig tapte andrelaget

Strategien med å rykke ned en divisjon for å oppnå sportslig suksess har fungert bra så langt, men mot noen intense typer fra Lørenskog stoppet seiersrekken.

Lørdag 26. oktober kl. 14:00 i Haugerudhallen:
Haugerud II – Lørnskævven 5-7

Colin og Olof prioriterte hhv. VIF (- Haugesund 1-2) og barn. Det betydde at vi stilte med Hovi, Lasse, yngste (?) Folgerø, Solberg, Stugu, Kevin, Christer, Sveen, Benjamin, Fredrik og Jens. Altså et slagkraftig mannskap, ihvertfall i antall. I administrasjonen gjorde Heen igjen en utmerket innsats i sekretariatet og når sant skal sies, er det ikke mer å pirke på der. Nå har han t.o.m. kontroll på hvordan man får opp utvisninger på tavla!

Kampen tok uforholdsmessig lang tid, da Lørenskog-spillerne ved hver dropp presterte å sette ned bladet feil…Dommerne (som var under observasjon) var veldig opptatt av dette, som resulterte i at hver dropp tok 2 minutter. Artig for oss i tidsklemma som skulle hjem for å se LFC leke.
Uansett kan vi oppsummert stadfeste at Lørenskog er et bra lag, med mye rutine og god spilleforståelse. Vi var ikke på topp og tapte helt fortjent 5-7.

Andre ting å ta med seg må være at Hovi satte et perfekt straffeslag og Stugu har funnet igjen stemmen sin (=2min for usportslig).

Vi gleder oss til bortemøtet med Lørenskog. Da planlegger vi å dra opp et par dager i forveien for å studere fargespillet på Lørenskog Kulturhus’ vegg, shoppe på Triaden/Metro og le oss ihjel av lederen for Lørenskog Ishockeyklubb.

Lorenskog.jpg

Neste kamp er mot Ellingsrud i Ellingsrudhallen 2.11 kl. 15:00.