Flaggskipet startes serien med storseier

Søndag 6. oktober 2013 kl 12:00: serieåpning for herrer 2. Vi møtte et ubeskrevet blad, Bjørndal IF.

Haugerud II – Bjørndal IF 10-2

Svært få av oss hadde hørt om laget, men Fredrik kunne fortelle at de ble startet av «noen i klassen hans da han gikk på videregående», dvs. at det var et relativt nystarta lag. (eller…du er vel kanskje ikke så ung lenger, Fredrik?).

Herrer 2 var ganske mange denne morgenen, så når Kevin ringte 11:55 og kunne fortelle (med LITT groggy stemme) at han fortsatt lå i senga og helst kunne tenke seg å fortsette med det, så var det helt greit.

Vi stilte med en import- og en norbaggerekke. Olof prøvde faktisk å komme inn på norbaggerekka, men du lurer ingen selv om du har bodd her i 40år, Olof! Vi var til og med en ekstra, så da ble det en som måtte rullere rundt på rekkene. Med gule/blå sko, ble det selvfølgelig undertegnede…

Det var tydelig at Bjørndal IF besto av en par hockeyspillere. Mye hakking, løfting av kølle, taklinger, slag i magen osv. Noen av oss synes det bare er morro, andre ikke. Lasse fikk for eksempel flere stygge slag på fingrene med ballen i hånda – helt unødvendig! I kjent «keeperstil» tok han rulle og skrek ut i en smerte som kunne minne om en trist opera. Normalt sett pleier jeg å tenke at keeperne er dramaqueens, men jeg så fingrene til Lasse etter kampen og det var ikke et pent syn. Tilbake til kampen: Hiffen hadde full kontroll og seieren var aldri truet. Sluttresultatet ble 10-2.

Om kampens poengplukkere, så er det vel bare å si at importene leverte en del mål. Jeg vil allikevel fokusere på Stugus 9-2 scoring, da den markerer et viktig poeng som vi medspillere må ta med oss videre i sesongen! Lær følgende: «Aldri legg pass til Stugu på forehand! Han skal ha passet på backhand!». Det tok altså 47:20 før vi skjønte det, og da satt den!

Takk til alle (Lasse, Lindeberg, Stugu, Solberg, Hovi, Mauritzson, Kragfoss, Oswald, Elin, Forsberg, Svensson) som møtte opp!

 Ny kamp i dag (7/10) mot Strømmen.