Folgerø Senior med årets første HIF-mål i eliteserien

HIF fikk en tøff sesongåpning mot Norges beste lag de siste årene.

Slevik – Haugerud 13-5 (4-0,4-3,5-2)
Gressvikhallen
Tilskuere: 106

Mål Slevik: Glen Evensen 4, Johan Åhlberg 3, Thomas Stræte 2, Per Folkesson, Christoffer Hansen, Peter Fahlström, Daniel Magnusson.
Mål Haugerud: Adam Sundberg 2, Thomas Ihle, Fredrik Kragfoss, Marius Folgerø.
Utv.: Slevik 3×2 min., Haugerud 5×2 min.
Skudd: 50-15
Dommere: Kristoffersen/Olsen
Kilde: www.innebandy.no

– – –

Lørdag var det endelig duket for serieåpning for herrene våre igjen. Mostander var regjerende serie- og norgesmester de siste to sesongene Slevik borte i Gressvikhallen. En mer utaknemlig oppgave skal man lete lenge etter! Like greit å få gjort unna den værste kampen for sesongen med engang.

Slevik starter kampen i et meget høyt tempo og vi har mere nok med å renske unna. Midtveis i perioden står det allerede 2-0! Og verre skal det bli. Vi holder unna noen minutter til, men slipper inn to like før perioden er over, på litt uflaks/ udyktighet. Vi tar pause på 4-0.

Slevik kommer heldigvis ikke ut i samme tempo som i 1. periode, og vi for kjenne litt mer på ballen, etter at Slevik har gått opp til 5-0 for vi vår første scoring for sesongen, signert ved Marius Folgerø som scorer sitt første mål i eliteserien! Grattis. Så er det Slevik sin tur til å sette ballen i nota igjen og 6-1 før Fredrik Kragfoss scorer kampens flotteste mål, ved å slå en frekk tunnel på en Slevik og back og hamre ballen oppe i vinkelen. Den var solid. Vi for tildelt 2 straffer i perioden, Andreas Lindberg er iskald på sin, mens Thomas Ihle setter en elendig straffe. Slevik for satt inn et par baller til før perioden er over, og vi går til 2.pause på 8-3.

3. Periode blir en parademarsj for Slevik som til tider herjer med oss, De setter 5 baller i mål, mens vi for inn 2, ett til ved Andreas Lindberg, mens Thomas Ihle til slutt for åpnet scoringskontoen for sesongen. 13-5 gir ett godt inntrykk av kampen. Vi møter heldigvis ikke sånn motstand hver helg. Slevik er et fantastisk godt innebandy lag, og de kan fort finne på å vinne samtlige 22 kamper for sesongen! De har 2 rekker som holder topp topp klasse og en 3 rekke som er brukbar. Vi for bruke dette som en god test og gjennomkjøring. Det er ikke her poengene skal tas. Og vi kan heldigvis konstatere at vi er ferdig med den vanskeligste kampen for sesongen! Nå venter 1.hjemme kamp for sesongen mot lokal rival Sveiva som heller ikke fikk noen pangstart på sesongen. De tapte hjemme 4-8 for nyopprykkede Bækkelaget og er sikkert også revansjelystne. Så det blir en interessant kamp på Lørdag klokken 16.00 i Haugerudhallen.

Christer Hansen fikk bestemannsprisen i hallen og det var fortjent etter godt backspill og 2 målgivende pasninger. Christoffer Welin debuterer med en målgivende til sin rekkekamerat Andreas Lindberg. Vi venter mer ifra den duoen utover i sesongen. Michael Kristiansen står en meget solid kamp tross 13 baklengs og i tillegg er den 3.løpe rekken med Kristian Stenrød, Fredrik Kragfoss og Marius Folgerø gode. Vi gleder oss til hjemmekamp mot Sveiva på Lørdag klokken 16.00 og håper alle Hiffen Supporterene finner veien og støtter gutta i deres jakt på sesongens første seier.

*** Christer Hansen
** Fredrik Kragfoss
* Michael Kristiansen