For spedt, men morro med seriestart læll

Denne søndags formiddagen skulle endelig damelaget snøre skoa og forsøke seg på seriespill sesongen 13/14. Sålangt har vi tre cupkamper innabords, som alle har endt i seier (hvorav en desverre på walkover). Kampen var mot nyopprustede Koll, nå kjent som Bøler, og tok plass i Bøler idrettshall.

Bøler – Haugerud  10 – 1
(4-0, 1-1, 5-0)

Vi så lenge ut til å ha noe så oppsiktsvekkende som fire innbyttere utover keeper pluss to rekker tilgjengelig til denne kampen. Crazy days!
I kjent stil kom det listende inn noen frafall i innspurten, slik at vi gjør litt om på planer og benytter to keepere og 10 utespillere:

Nina Brodal og Hege Gundersen – keepere
Rekke A:
Carina A.Bredesen og Eli Skogsrud – Backer
Helen S. Ormberg, Linn W. Damrud og Jenny Halvorsen – Forwards
Rekke B:
Hanne I. Berg og Kristine Bergli-Wold – Backer
Jeanett Reinshol, Guro Rognsvåg og Rebecca Hansen – Forwards

Let’s be honest; vi gjør nok ikke noen alvorlig trussel i retning å vinne kampen.
Samtidig vet vi at vi p.t. ikke matcher Bøler i kvalitet, og legger mer vekt på hva vi får ut av vårt eget potensiale.
Det vi ihvertfall får bra til, er å jobbe sammen begge veier, aldri gi opp (selv om vi hang bra i repa i 3.p), og å fortsette jobben med å justere den strukturen vi forsøker å få på plass.
For meg på sidelinja er det ihvertfall moro å se at jentene feirer som om vi har vinni vm når vi reduserer til 5-1 og med det spiller uavgjort i andre periode.
Noen tenker kanskje at det er en falitterklæring å «feire» 5-1, men jeg mener det er viktig å ta små seire som å forsøke å «vinne» (eller spiller uavgjort) i neste periode i en kamp vi har slitt i første periode – og samtidig føle at det er en utvikling i positiv retning.

Mellom andre og tredje periode girer Bøler opp, mens vi logger av.
Dette gir oss tre baklengs før vi har spilt tre minutter.
Ikke noe morsom start for debutant-keeper Hege, men da er det viktig å poengtere at dette ikke skal på keeper sin kappe. Våre utespillere satt (mentalt) fortsatt i garderoben, og da blir det baklengs mot sånn motstand.

Forøvrig fikk vi prøve oss i undertall, men Lindberg satt kula i nota etter 2 sekunder. Ikke optimalt undertall…

Alt i alt en god gjennomkjøring med masse lærdom, men samtidig viser det at vi har lang vei opp dersom vi skal gi de beste laga i divisjonen kamp om poenga. Vi må trene mer og bedre!

Våre poengplukkere
5-1  Hanne I. Berg (Guro Rognsvåg)

Takk til alle både på og rundt banen!

Neste kamp er hjemme mot Sveiva 2, og spilles 06.november kl. 18:30 i Haugerudhallen.
Håper vi sees der!