Full kontroll mot OSI

Endelig var det klart for hjemmekamp i Haugerudhallen igjen.

Vi har hatt en bra treningsuke med veldig mye folk på trening, (ser ut som østlandserien frister mer enn eliteseriespill).

Mot OSI fikk endelig Filip og Borgen sin debut for Hiffen. Stefan får noen bytt og Pål-Andre får noen minutter på tampen. Da mangler det bare at gode gamle Dahlern får på seg drakta, så er hele troppen igang.
Vi har også kanskje snart enda en morsom overraskelse hvis jeg får det som jeg vil! (Mulig importsignering fra det store utland). Den som følger Hiffen får se. 

OSI-kampen gikk litt i samme spor som kampen mot Bærums Verk. Vi kommer liksom aldri helt ut av startblokkene. Selvfølgelig kan det skyldes mange nye konstellasjoner. Er vi ikke på tæra på fredag borte mot Ajer blir det tøft tror jeg! Men med den kvaliteten vi har regner jeg med at vi fort er på et veldig bra nivå.

Har mista kampsskjemaet så husker ikke alle målscorere eller assister, men Anders scorer gjør 2+2, og som om ikke det var nok med at Christer scoret sist så gjør han det faktisk igjen – og det mest sjokkerende av alt! Jeg har spilt i Haugerud i fem sesonger nå, sju totalt og for første gang ser jeg Mathias tar et skudd, og du verden, så går den faktisk i mål også. Han gjør også en assist til Anders. Fredrik gjør 1+ noe og Filip får sitt debutmål. Ellers er det ikke så mye mer og skrive. Gleder meg til fortsettelsen.

Gledelig for laget at mange hadde tatt turen for å se kampen også.

Coach Kev.

heen.jpg

 

 

Det var nærmest umulig for OSI å henge med når Heen satt fart på gummisåla.