Gi din grasrotandel som jubileumsgave til Haugerud IF

Du kan gi bort 7% av pengene som du spiller for hos Norsk Tipping til et godt formål, uten at det koster deg noe. Vi håper du vil velge Haugerud IF - ditt idrettslag i nærmiljøet. Uten at det koster deg verken penger eller arbeid kan du gi en flott 50-årsgave til Haugerud IF.

Det kalles for “grasrotandelen”. Du kan få Norsk Tipping til å legge inn en merknad ved ditt navn i systemet sitt. Deretter trenger du ikke tenke mer på det. Så vil det tikke inn noen kroner på Haugerud IFs konto hver gang du spiller Lotto, Flax, Tipping e.l., nærmere bestemt 7 % av beløpet du spiller for. Uten at det koster deg et øre! Og sjansene dine for å vinne er de samme.

Det er veldig enkelt å bli registrert:

Enten: Klikk på “Støtt oss” i den grønne boksen nedenfor.

Eller: Send en sms med tekst «GRASROTANDELEN 974242613» til 60000. Det lange nummeret er Haugerud IFs nummer.

Eller: Si fra neste gang du leverer tipping eller andre slike spill. Be dem legge til Haugerud Idrettsforening som mottaker av din grasrotandel. De kan søke opp idrettslaget på tippeautomaten i butikken, om du ikke har HIFs kode.

Grasrotandelen er en viktig inntekt for klubben. Pengene tikker inn uten å belaste klubbens frivillige, og dette er “frie midler”, dvs. penger som ikke er bundet opp til spesielle prosjekter.

 

Les mer på hjemmesidene her om hva slags aktivitet og idrettsanlegg Haugerud IF bruker pengene på.