Gode resultater og mye heder for Haugerud Cricket

Se på denne gjengen! Dette er cricketspillere fra Haugerud IF og City Cricket klubb. De forsynte seg grovt av premiefatet da Norges Cricket Forbund hadde sin sesongavslutning. Prikken over i-en kom da trener Naeem Malik fikk årets anerkjennelse fra Cricketforbundet.

Det var hyggelig å være spillere og ledere fra Haugerud IF da Norge Cricket Forbund arrangerte sin årsavslutning. En viktig del av programmet var utdeling av priser for gode resultater. Mange gjeve priser gikk til cricketgruppa fra Haugerud, totalt sju premier.

U13-laget vårt innendørs kom på førsteplass i sin serie, og det samme gjorde U15-gutta.U17 innendørs kom på andreplass i sin serie. Prisen for beste batman i 5. divisjon var det Ijaz Ahmed, og Abdullah (U15) og Daud (U13) fikk priser som beste spillere i sine respektive serier.

Malik Muhammad Naeem som er trener for ungdomsgruppen fikk premien for årets anerkjennelse i cricketsporten. Den fikk han for å ha bygget opp og drevet en stor ungdomsgruppe, som i tillegg til å ha et godt miljø, også leverer gode resultater på banen.

Her ligger den nye filmen om Naeem, Sharjeel og ungdomslagene våre.

Hele klubben gratulerer Naeem med trenerinnsatsen, utmerkelsen og de gode resultatene. «Han er den beste treneren vi kunne fått», sier Sharjeel Choudhary som blir intervjuet i filmen. Det sier vi i Haugerud IF oss helt enige i! Naeem er et forbilde og en ambassadør det står respekt av.

«Målet er å engasjere barn og unge i drett, slik at de lærer seg å tenke annerledes», sier Naeem. «De skal lære å være sammen, arbeide sammen. Jeg er veldig stolt av dem, for de hører etter, de samarbeider godt. De er akkurat som om de er mine barn, så jeg blir veldig stolt».

Sharjeel legger i filmen vekt på miljøaspektet ved å spille cricket. «For meg handler det om samhold. At laget jobber sammen. Det er mange som vil vinne kamper, men for meg er det viktigst at vi utvikler oss som et lag. Jeg vil si at vi er mer som en familie enn et lag. Vi er på en måte brødre alle sammen, vi er ganske nær hverandre», forteller Sharjeel.

Bildemontasjen er fra årsavslutningen i Norges Cricket Forbund.

Filmen om Naeem, Sharjeel og Haugerud Cricket er laget av Felles Film med støtte fra Bydel Alna og Områdeløft Haugerud Trosterud.