Granittrock 8-9 september 2006

Friday 18. August 2006

Noen lag som har lyst til å bidra på årets kuleste dugnad?

GRORUDDALEN – et sted å være stolt av!!

Er du enig i overskriften, og aktivt vil være med på å bidra til at flere får opp øynene for denne perlen i hovedstaden?? Ja, da må du hjelpe oss slik at GranittRock kan arrangeres!

Vi i Foreningen GranittRock er lei av at folk utenfor dalen har et dårlig inntrykk av oss. GranittRock skal vise at det skjer positive ting her. For å få dette til er vi avhengig av deg og din hjelp! Grunnen til at du sitter med dette brevet, er at du er kontaktperson for et lag/en forening som har tilknytning til Groruddalen.

GranittRock avholdes 8. og 9. september, i Pukkverket v/Grorud(v/Badedammen/Steinbruvann)

Vi trenger MANGE frivillige til rigging av scener, teltoppsett, klargjøring av område, rigging teknisk utstyr, vakthold, div salg, scenearbeid, back-stage og nedrigging.

Vil ditt lag/forening ha en stand på området – for å skape blest om det dere driver med – gjerne også div. aktiviteter for barn/unge,  så tar vi imot alle forslag med takk!

GranittRock drives på frivillig basis – og det er gratis entré! Det vi tjener på diverse salg vil vi forholdsmessig fordele på de lagene/foreningene som bidrar på festivalen.

Håper på en positiv behandling av dette brevet – og ønsker tilbakemelding så raskt som mulig på e-post frivillig@granittrock.com

Her kan du notere HVA ditt lag/forening kan bidra med, og HVOR MANGE som kan hjelpe til! På www.granittrock.com kan du også lese mer om GranittRock.

GRANITTROCK – en positiv opplevelse av Groruddalen!