GRATIS TRENERKURS – Haugerud Fotball

GRATIS TRENERKURS – Haugerud Fotball

Norges Fotballforbund tilbyr nå gratis Grasrottrenerkurs til alle trenere! Dette er en gyllen mulighet for å ta forbundets offisielle trenerkurs for barn og unge!

I disse utfordrende Korona-tider er det stopp i all organisert fotballaktivitet. Mens vi alle drømmer om å komme tilbake til en normal fotball- og samfunnshverdag, så kan vi faktisk utnytte tiden til noe positivt. NFF har på kort tid utarbeidet nye Grasrottrenerkurs som nå tilbys gratis så lenge det er stopp i den organiserte fotballaktiviteten – enten du ønsker å ta delkurs 1, 2, 3 eller 4.

Dette er det første kurset som er på NFFs trenerkurs-stige og passer for alle som trener barn og unge. Modulene er delt opp i fire deler med ett tema pr modul. Dette er en gyllen mulighet man burde benytte seg av, da E-kurset vil gå mye raskere og er mer tilpasset din egen timeplan enn de obligatoriske helgene som kurset vanligvis er delt opp i. Den praktiske delen av kurset vil bli avholdt når det er mulig i forhold til situasjonen vi nå befinner oss i mtp korona.

Påmeldingsfristen er 14.April og kursstart er 16.April

Du kan melde deg på kurset her