Grei skuring mot Øreåsen

Mats Borgen var banens beste i en helt greit gjennomført kamp mot Øreåsen.

Øreåsen – Haugerud : 5 – 8 (1-5, 3-0, 1-3)

Jeg satt i telefonen hele søndagen for å prøve å få Sveen klar til matchen, men uten å lykkes. Publikum fikk istedet gleden av å nyte hans oppsyn fra benkposisjon. Det er sjelden kost for Sveen og varme benken som lagleder hos oss. Christer vet hvordan det er å bli oppført som lagleder, så kanskje han har noen tips?

Vel. Kampen går idag uten Heen og Folgerø, men vi har fått tilbake Borgen fra sist. Bortsett fra det er det ikke så halvgærnt når kampsskjemaet blir skrevet opp. Må skryte av Øreåsen for arrangement og hyggelige folk i apparatet rundt, veldig bra!

Kampen starter med zorrogoal etter 30 sek, og ja, det er vår store Knug Anders som leverer. Vi øker før øreåsen reduserer. Etter dette er det vi som kjører matchen til vi leder 5-1 og det gjenstår omtrent 14 min av andre periode. Da får vi noen billige i baken og går faktisk til pause 2 med 5-4. Så får vi noen overtal og resten av matchen har vi ganske så god kontroll.

8-5 vinner vi tilslutt. Får ikke skrytt nok av banens beste idag, Mats  Borgen. Han er helt vanvittig begge veier og limer en kule så langt opp i ruter 9 som det går. Anders er like god som alltid og Stefan fortsetter og sette inn retur- og krigergoaler.

Undertegnede får stryk karakter av dagens lagleder. Sveen mener at man bør innføre BD (banens dårligste ), for den hadde jeg mest sannsynlig vunnet.

Neste helge er det bare å møte opp i hallen for da er det hiffen med fullt mannskap, og da skal vi herje som vi pleier på egen gummi.

Les referatet i Moss Avis her

King kev