Gutter som vil gjøre en frivillig innsats for lokalmiljøet

Her er Rayan, Erion, Hamdi, Abdou og Akram. Fem lokale ungdommer som mange kjenner. Nå har de tatt kontakt med Haugerud IF, for de vil gjøre en frivillig innsats for lokalmiljøet. Takk for initiativet!

Vi får mange hyggelige meldinger til idrettslaget. Men den som vi fikk fra Rayan for noen dager siden var den hyggeligste på lang tid. Rayan skrev: Jeg og noen andre ungdommer har et forslag. Vi vil gjøre frivillig arbeid for vårt nærmiljø. Vi vil bidra til at alle har det bra og at ungdom får flere tilbud slik at ikke tull skjer. På den måten får både vi ungdommer og Haugerud/Trosterud et bedre rykte.

Bra, eller?! Slike initiativer må vi ta vare på! Vi møttes til en prat over en pizza på klubbhuset. Det var de fem gutta på bildet som var med; Akram, Erion, Rayan, Abdou og Hamdi. Men de har flere som vil bidra, fortalte de.

Gutta hadde flere ideer til hva som kunne gjøres og hva de hadde lyst til å bidra med. Kloke forslag og gode vurderinger, rett og slett. Nå skal jeg sjekke litt her og der, og så kjører vi i gang med de første aktivitetene.

Det er menneskene som bor her, som gjør Haugerud og Trosterud til et godt sted å bo. For eksempel ungdommer som vil og kan. Takk for initiativet, gutta!