Haugerud 2 fosser videre

Årets andre seriekamp var et faktum da vi møtte Grei/MG10/Målløs Grei/Grei Målløs/Målløs (Grei fra nå) eller hva de heter for tiden. Kampen ble spilt i Haugerudhallen Lørdag 12.10.2013.

Haugerud II – Grei II 9-6

Vi var nok av folk med 1 keeper (Lasse) og 10 utespillere (Solberg, Heen, Stugu, Benjamin, Marcus, Hansen*2, Sveen, Hovi og Jens)..

For å jevne ut lagene satte vi Heen i sekretariatet, men taktikken var å bytte Sveen med Heen om vi lå under og måtte ha mål. For å avsløre det med en gang: Heen trengte ikke å snøre skoa, men kunne konsentrere seg om kampskjema og klokke.

Hvis vi ser på kampen under et, så er jeg ganske sikker på at Grei hadde fortjent poeng mot oss. Jeg vil hevde at vi var heldige, for vi spilte ikke i nærheten av det vi skal og svikta “mann-mann”- systemet i store deler av kampen. Samme det, 2 poeng ble det.

Lasse sto en god kamp og Grei sin keeper hadde ikke den beste starten. Vi leda 3-0 etter 3 skudd (bla. Kevin med 2 lomper fra blå) og 05:51 på tavla. På det meste leda vi 5-1, men Grei jobba seg sakte men sikkert inn i kampen og hadde heng på 6-5 i starten av tredje. Heldigvis for oss virket det som Grei- spillerne alltid skulle ha “det siste perfekte passet” og gjorde det litt vanskelig for seg selv. Som nevnt sto også Lasse bra i sin kasse, og redda mange store sjanser.

lasse_vant.jpg

Banens beste: Lasse “Tretiak” Bjørndahl

Dagens beste nyhet må være at vi har fått opp øynene for noe som hele Stabæk er klar over; “Stuger’n setter’n når’n får’n på backhand!” Fasiten er at han får 2 pass på backhand og setter to av to. Det resulterte i såpass stor selvtillit at han tilogmed satte en på forehand (…i åpen kasse 1 sek før slutt).

Målscorere: Kevin x 2, Marcus, Solberg x 2, Stugu x 3, Christer

*** Lasse
** Stugu
* Solberg 

Ønsker Grei lykke til videre i sesongen.
Takk til publikum (Terje), og Heen for en utmerket jobb i sekretariatet.