Haugerud IF med ny utstyrsavtale med Nike og Torshov Sport

Saken er avgjort og avtalen er signert. Det nye utstyret som Haugerud IF skal kjøpe de neste tre årene blir med Nike-merke, og leverandøren blir Torshov Sport. Dette er resultatet av en intern runde i klubben de siste ukene.

På et møte onsdag ettermiddag ble Krister Gundersen fra Nike (bildet over), Syver Eriksen fra Torshov Sport (bildet til høyre) og Dag Endal, leder for Haugerud IF enige om en avtale som knytter de tre partene sammen i tre år framover. Alle tre skal bidra til et felles mål: Å levere godt og flott sportstøy og utstyr til lag og medlemmer i Haugerud IF og på den måten bidra til en positiv profilering av klubben. Nike er den største leverandøren av sportsutstyr globalt.

Syver Eriksen og Dag Endal signerer 600p.jpgPopulært utstyr til god pris

– Sportsutstyr skal være funksjonelt i bruk, det skal være attraktivt for utøverne og det skal profilere klubben på en flott måte. Disse kravene vil den nye avtalen med Nike og Torshov Sport oppfylle, sier Dag Endal. – Dessuten er vi i Haugerud IF avhengige av gode priser, siden vi er en klubb som tar lave avgifter av utøverne våre og dermed har begrenset med penger å bruke på kjøp av utstyr. Nike har tilbudt oss en god avtale, som hjelper oss til å nå være mål, sier Endal. – Populært sportsutstyr til en god pris tror jeg at utøverne våre vil like!

Med den nye avtalen får alt utstyr som klubben kjøper inn de neste tre årene, det velkjente Nike-merket på seg. I tillegg vil alle medlemmer få tilbud om å kjøpe klubbens utstyr selv (spillertrøyer, treningsdresser osv med Haugerudprofil) til samme gode pris. Dette kan gjøres over disk på Torshov Sports utsalg på Torshov eller via Haugerud IFs egen hjemmeside under Torshov Sport. På toppen av dette får klubbens medlemmer rabatt på øvrige varer (klær og utstyr uten Haugerudprofil) når vi handler hos Torshov Sport.

Nike – verdens ledende merkevare innen sport

– Vi ser frem til å samarbeide med Haugerud IF, sier Syver Eriksen på vegne av Torshov Sport. – Haugerud IF er en stor forening, som i generasjoner har vært en talentfabrikk i ulike idretter, fra sin kant av byen. Ikke bare har Haugerud IF de tradisjonelle grenene som fotball, håndball og innebandy, men også cricket, trim, sjakk, badminton, tennis og dans og capoeira skal det bli spennende å jobbe med, sammen med Nike som er verdens ledende sportsmerke.

Nå som avtalen er signert, skal Haugerud IF velge ut en «klubbkolleksjon», dvs. et utvalg av klær som skal ha HIF-merke og HIF-farger. Etter hvert som gamle drakter går ut av bruk, vil alle utøvere få Nike-drakter. Torshov Sport og Nike er innforstått med at Haugerud IF er en klubb der vi ikke hiver utstyr bare fordi vi vil kjøpe nytt. – Det er på denne måten vi har råd til å holde lave treningsavgifter, sier lederen Dag Endal.

Egen web-shop for Haugerud IF

Hver gruppe i klubben vil nå oppnevne en kontaktperson for Torshov Sport, som er de eneste som kan godkjenne kjøp med faktura i klubbens navn. De ulike gruppene avgjør selv om og når de vil ta opp fellesbestillinger til lag og spillere. Nike og Torshov vil stille opp på salgsarrangementer i klubbens regi på Haugerud, der varene blir utstilt og kan kjøpes over disk. Om kort tids blir også Haugeruds «web-shop» klar til bruk.

Syver Eriksen sier at Torshov Sport er opptatt av at sportsgrener igjennom bekledning og uniformering, skal bygge samhold og tilhørighet. – Det tror jeg vi kan få til, til og med for en nystartet og original gren hos dere som sjakk, selv om bekledningen her vil avvike ganske mye fra tradisjonelle grener som fotball og håndball. Det vi ønsker å gjenspeile gjennom samtlige grener er først og fremst Haugerud IF sine farger, med tyngde på rødt og blått. Så vil plaggene selvsagt variere, fra gruppe til gruppe ut i fra ønsker, behov og standarder.