Haugerud IF utlyser sommerjobber til ungdom

Haugerud IF skal arrangere det vi har kalt "tidenes aktivitetssommer". Til dette trengs mange gode medhjelpere. Derfor utlyser klubben nå sommerjobber for ungdom. De som har gått Unge ledere-kursene vil bli prioritert.

Haugerud IF har nå behov for flere unge ledere enn noen gang! I sommer skal vi lage tidenes sommerfest med åtte uker med aktivitet for barn og ungdom. Vi har kalt det «Tidenes aktivitetssommer». Nå har det vært isolasjon og stillesitting lenge nok. Nå fortjener ungdommene her i området et tilbud om hyggelige aktiviteter i sommerferien. Haugerud IFs mål er flest mulig aktiviteter, flest mulig dager, flest mulig deltakere og bredest mulig tilbud.

Her er en foreløpig presentasjon av aktivitetsopplegget. 

For å klare et så stort program, ønsker HIF å engasjere ungdom til betalt arbeid igjennom sommeren. Det kan være ukesoppdrag, flere ukers oppdrag, enkeltdager, timesbetalte oppdrag. Vi skal ha alle typer engasjementer. Og alle typer aktiviteter: turneringer, konkurranser, turer, klatring, sykkel, fotball, FIFA, badminton, grilling, dans, basket, inneaktiviteter og uteaktiviteter…

Har du lyst på sommerjobb på Haugerud i regi av Haugerud IF denne sommeren? Da vil vi gjerne høre fra deg så snart som mulig. Vi vil prioritere dem som har gått Unge ledere-kursene og vist engasjement i andre sammenhenger.

Kontakt prosjektleder Kevin Hansen på mail kevin_o_hansen@msn.com eller på sms 980 38 620 med en kort søknad. Forklar hvem du er og hva du har lyst å gjøre.

Vi trenger mye hjelp, så sjansen for jobb er god, særlig om du har vist et engasjement på andre områder tidligere!