Herrer 2 videre i cupen

Ny dag og ny kamp. Gårsdagens 10-2 seier mot Bjørndal var lagt på hylla og nå var det klart for cupkamp mot selveste Strømmen.

3. runde Regionscup:
Haugerud II – Høybråten/Strømmen 6 – 4

Kampen skulle egentlig blitt spilt på lørdag i Haugerudhallen, men da Strømmen hadde vanskeligheter med å stille lag, så godtok vi at kampen ble flyttet til mandag. OK det, men kanskje ikke helt ok at vår hjemmebane dermed ble Tærudhallen – en fjellhall på skedsmokorset.

Samma det, vi bytta ut Hovi, Fredrik og nesten alle svenskene (olof er stayer) fra i går og henta inn Hanson Brothers og Ihle. Det betyr at vi stilte med 6 backer (solberg, colin, olof, kevin, christer og jens), 1 center (stugu) og 1 ving (ihle). Og selvfølgelig den alltid lojale Lasse i mål.

La oss legge den ballen død med en gang, Lasse: du kommer til Hollywood! Fantastisk innlevelse når strømmenspilleren «nesten kappa av deg alle fingra» og du sendte ut et primalhyl Tærudhallen neppe har hørt før. Heldigvis hadde du gipsa fingrene på forhånd i godt føre-var prinsipp. (Jeg skal slutte nå…:)

Lasse sto en solid kamp og redda en del muligeter fra Strømmen-gutta. Vi andre spilte vel på halv maskin og burde avklart kampen tidligere. Uansett så safer vi inn til 6-4 uten dramatikk og er videre i cupen. Nevner ingen enkeltmannsprestasjoner (det tror jeg ingen er tjent med), men må si at vi må opp i ringa når det gjelder pass til Stugu. På backhand!!

Vi takker for kampen og ønsker Strømmen lykke til med resten av sesongen. Og cupen i 2014.

Neste kamp er lørdag kl 12 i Haugerudhallen. Da står Grei2 på andre banehalvdel. Skulle ikke forundre meg om vi møter en gammel kjenning i den kampen.

ingress_lasse.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til Hollywood?: Lasse

– – –

Ref: Jens