Hiffen tok sesongens første poeng

Ny lørdag og nye muligheter for Hiffen-gutta. Mostander var nyopprykkede Bækkelaget som hadde en seier og ett tap etter de to første kampene. Vi sto som kjent med to strake tap, og nå var det på tide å gjøre noe med det.

Haugerud – Bækkelaget 4-4 (0-1,2-1,2-2)
Haugerudhallen
Tilskuere: 60
Mål Haugerud: Andreas Lindberg 2, Thomas Ihle, Marius Folgerø.
Mål Bækkelaget: Stian Thorsen 2, Patrick Gundersen, Peter Kjeldstad.
Utv.: Haugerud 2×2 min., Bækkelaget 2×2 min.
Skudd: 31-26
Dommere: Haug/Rønningen

Hiffen-gutta ser ut til å være med fra start denne ettermiddagen. Smeller godt til i duellene fra start og begge lag føler litt på hverandre. Bækkelaget for sjansen i overtall etter 10 minutter og den bruker tar de vare på, 0-1 ved deres store stjerne Stian Thorsen. Dette står seg også ut perioden. Hiffen er farlig frempå noen ganger uten at det gir utteling.

2.periode i gang og Andreas Lindberg utligner til 1-1 etter vakkert samspill med Patrick Sveen. Så er det Hiffen sin tur i overtall og det ser ikke ut til å bli noen ting da det slurves ved flere anledninger, men 3 sekunder før Bækkelaget blir fulltallig setter Andreas Lindberg inn sitt 2 mål for dagen og vi er foran 2-1. Nå spilles det fornuftig av våre gutter. Bækkelaget kommer ikke til de store sjansene og vi er nærmere 3-1 enn de er utligning! Men like før perioden er over, får vi en utvisning, og blir straffet 15 sekunder før perioden er over og 2-2!

Over i den siste perioden og frykten for å tape hos begge lag synes. Lagene spiller meget kontrollert og det er ikke før vi lager et unødvendig frislag foran eget mål etter 10 minutter at bækkelaget tar ledelsen på et zorro frislag som vi visste om på forhånd. Så gjøres det en megafeil på egen halvdel og Bækkelaget kommer alene med keeper og vi har 2-4 og 6 minutter igjen. Kevin tar timeout og går ned på folk, og det skal vise seg å være en genistrek for i løpet av 10 magiske sekunder snur alt! først en lang ball fra Daniel Palmer som Thomas Ihle demper på brystkassen og dunker inn på volley til 3-4, også Marius Folgerø i sitt andre bytt for dagen for kriget inn 4-4 og vi er igjen like langt. Nå er det Hiffen for alle penga de siste minuttene og Ihle, Sveen og Folgerø har alle muligheter til å få ballen i mål, men det ebber ut i 4-4 og det er forsåvidt et fortjent resultat alt i alt! Og vi fikk startet poengfangsten i tillegg.

Haugerud-guttene viser en helt annen innstilling i denne kampen. Gutta står opp for hverandre, jobber mer som et lag og blør for Hiffen-drakta gjennom 60 minutter. De skal ha ros for å hente opp 2-4 til 4-4 på slutten der, og det viser at det er en fantastisk moral av gutta. Nå vet vi hva som kreves for å ta poeng i denne serien, og sånn bør listas legges heretter! Det er mange som er gode i dag, og BB er Magnus Sivertsen som hadde én oppgave for dagen – nemlig å stoppe poengmaskinen til gjestene Stian Thorsen. i spill fem mot fem i 60 minutter har ikke Thorsen et eneste poeng, og det er uten tvil en kjempeprestasjon av Sivertsen som gjør en solid kamp og frusterer deres store stjerne. Michael Kristiansen står en meget god kamp mot gamle lagkamerater og har flere klasseredninger underveis i matchen. Andreas Lindberg og Patrick Sveen er også gode og henter oss inn i kampen i 2. periode og viser vei for resten av laget.

Neste Hiffen match er Søndag 13.10 mot Grei i Apaløkka hallen! Nytt lokaloppgjør og oppfordre Hiffen-supporterene til å møte opp og støtte opp om gutta!