Idrett for enhver smak på Haugerud!

Edom og Hermela (bildet) går på barnetrimmen fordi de synes det er gøy å svømme. Toheed og Aimee er på landslaget fordi de er så gode til å spille badminton. J2002-jentene vil vise at også jenter kan spille fotball. – Capoeira er en sport for alle, lover instruktøren Morena.

På Haugerud finnes det tilbud om idrett og trim av mange slag, både for barn, ungdom og voksne. Dette kan du lese mer om det nye nyhetsbrevet som Haugerud IF nå har gitt ut. På side 4 har også vi samlet en oversikt over alle tilbud som Haugerud Idrettsforening har, med kontaktpersoner og kontaktopplysninger.

Her kan du laste ned nyhetsbrevet «HIF-Nytt», nr. 1 – 2014.

Denne høsten har vi lansert flere nye tilbud, som også ligger utenfor ordinær idrettsaktivitet. Barn og ungdom har dansetimer på torsdager. Tirsdager og onsdager kan du prøve på capoeira, om du er mellom 2 og 99 år! Hver ukedag er det lærerike og sosiale aktiviteter for voksne på dagtid; språkkurs, matgruppe, strikkekafé. Svømming for damer på lørdager, dans for jenter og damer på onsdager.

Dette kommer i tillegg til alle idrettene som fortsetter som før; badminton, trim for barn og voksne, håndball, fotball, innebandy og tennis. Pluss cricket, som vi startet nå i sommer.

Eller kanskje vi kan treffes på bruktmarkedet på ungdomsskolen 11. og 12. oktober? Der kan du selge og kjøpe sportsutstyr, leker, bøker, tøy og annet ting og tang.

Finner du en aktivitet som passer nettopp for deg? Ta kontakt! Vi har plass til deg. Du kan også finne informasjon om aktivitetene her på hjemmesidene.