Informasjon om utleie

Klubbhuset skrått forfra 300p.jpgHaugerud IF sitt klubbhus leies ut til selskaper, bursdager, nyttår, julebord, juletrefester osv. Vi leier også ut klubbhuset på dagtid til møter, kurs etc.

Utendørs er det lagt heller og satt opp bord med benker ved siden av huset, noe som gjør det mulig å arrangere sommerfester med grilling om ønskelig.

Klubbhuset er under konstant utvikling og forbedring. I januar 2015 ble hele kjøkkenet fornyet, fra golv til tak, med ny innredning, inkludert nye kjøleskap og fryseskap. Og i februar 2016 ble siste etappe tatt; full oppussing av det store forsamlingsrommet i 1. etasje pluss entreen. Nytt, fint, praktisk og hyggelig! det kommer snart nye bilder som viser hvordan det nå ser ut der.

Det store rommet i 1. etasje i klubbhuset kan ta inntil 50 personer, med dekketøy, stoler og bord til 50 pers. 

Kjøkkenet er romslig, med utstyr som oppvaskmaskin, komfyr,  to kjøleskap og fryser. Inkludert i leieprisen er såpe, vaskemidler, papir, toalettpapir og isterninger.
Huset har 2 toaletter.

I kjelleren har vi et nyoppusset møterom med plass til inntil 20 personer rundt bordet. Whiteboard og bildeskjerm på kortveggen, prosjektor montert i taket. Tilkobling med HDMI-ledning.

Kom gjerne innom for å ta en titt.

Klubbhuset ligger ved tennisbanene, med utsikt utover kunstgressbanen.

Adressen er Dr. Dedichens vei 23. Det er innkjøring fra Dr. Dedichens vei, rett opp til høyre vis a vis Haukåsen skole. Parkeringsplass til 10-12 biler på plassen foran klubbhuset.

Bord1.jpg