Innebandy med NRK-besøk – se Østlandssendingen torsdag

I dag var det andre dag av Haugerud IFs innebandy-camp i Haugerudhallen. Litt ekstra denne gangen, for både NRK Østlandssendingen og Magne Brekke fra Oslo idrettskrets kom på besøk. Det ble fine aktivitetsbilder! Se Østlandssendingen på TORSDAG.

Innebandycampen for barn ruller videre. Enda flere deltakere i dag enn i går; barn fra 1. til 7. klasse. Så mange at vi måtte dele inn i tre aktivitetsgrupper for å holde alle i sving og samtidig passe på koronareglene.

En fotograf fra NRK Østlandssendingen fulgte hele opplegget i dag og fikk tatt opp mange flotte videosnutter av barn i aktivitet. I tillegg ble tre av de unge spillerne intervjuet om å spille innebandy og å delta på sommerprogrammet som Haugerud IF hadde.

Reportasjen er planlagt å komme i Østlandssendingen allerede onsdag. Hovedfokus for NRK er det store aktivitetstilbudet som Oslo idrettskrets og alle idrettslagene i byen klarte å lage i skoleferien i år. Vi hadde store tall på deltakere og timer her på Haugerud. Når våre lokale tall ble lagt sammen med tallene fra de andre idrettslagene i byen, ble det VELDIG store tall.

I reportasjen debuterer Dawud, Artur og Saad som TV-stjerner, i tillegg til at det er intervjuer med Kevin Hansen fra Haugerud IF og Magne Brekke fra Oslo idrettskrets.

Innebandy-campen i høstferien er et utviklingsprosjekt i samarbeid mellom Oslo og Akershus Bandyregion og Haugerud IF og som er finansiert med inkluderingsmidler fra Bufdir.