Instruktører i dans i Haugerud IF

Våren 2022

Anne Marthe Melberg: Barneballett 4-5 år og 6-9 år
Anne Marthe er ferdig utdannet dansepedagog ved Norges dansehøyskole. Hun har en spesialisert bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk. I tillegg har hun tatt eksamen i ballett-didaktikk. Tidligere har hun erfaring med ballett, jazz, moderne og contemporary. Hun kommer fra Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik, hvor hun gikk på danselinjen. I Vestfold danset/assisterte hun på Spotlight Dansestudio (Kompaniet). Her tok hun balletteksamener i både Royal Academy of Dance (RAD) og ISDT Imperial Classical Ballet opp til Intermediate, og har også tatt eksamen i moderne ISTD. Gjennom Spotlight fikk hun også erfaring med å undervise i barnedans i aldersgruppen 3-4 år og 5-7 år. I tillegg har hun erfaring i Vaganova-undervisning fra Høyskolen. Hun har undervist i barneballett i Haugerud IF siden januar 2019. Hun er opptatt av at barna skal kjenne mestringsfølelse og at alle skal føle seg trygge i timen og ha det gøy med dans! Du kan lese mer om henne her: Anne Marthe – dyktig og populær ballettinstruktør på Haugerud | Haugerud Idrettsforening (haugerudif.no)

Marthe Nordgård: Barnedans 4-6 år og ballett 5-7 år
Marthe er 22 år og har en bachelor i jazzdans med pedagogikk ved Høyskolen Kristiania. Tidligere gikk hun på danselinja ved Lillestrøm videregående skole. Marthe har lang danseerfaring og har undervist i alt fra ballett, moderne og jazz, til barnedans og hip hop. Hovedfokuset i hennes timer er danseglede og musikalitet. Hun ønsker at elevene skal føle seg sett og ivaretatt, og at de skal gå ut av timen svette og blide med ny kunnskap.

Estrella Fernandez: Flamenco for ungdom/voksne
Estrella kommer fra Spania og har lang erfaring innen dans (bl. a. flamenco, tango, samtidsdans). Hun har spesialisert seg i flamenco og har drevet eget dansestudio i Barcelona. Hun har også undervist flamenco i Nederland og Frankrike, og var danselærer for flere kurs for voksne på Tøyen Sportsklubb i Oslo (flamenco, sevillanas og moderne dans). Hun liker å kombinere ulike dansestiler og nærme dansen til alle som vil danse.

Gard Elias Lervang: Hip hop for barn 7-9 år og 10-12 år
Gard har en bachelorgrad i samtidsdans med pedagogikk. Han har nå undervist hip hop for barn og ungdom i over 2 år i Haugerud idrettsforening. Sommeren 2019 satte han for første gang opp en danseleir hjemme på gården for barn fra 10-15 år kalt Dansefarmen. Gjennom pedagogisk praksis på skolen, undervisning i Haugerud IF, Dansefarmen og danseworkshops rundt omkring i Hedmark, har han mye erfaring med barneundervisning. Danseglede er viktig og alle burde sitte igjen med mestringsfølelse etter timene, sier Gard.

Aurora Lauvanger: K-pop
Aurora har erfaring med dans gjennom å ha vært aktiv i diverse K-pop-danse-cover-grupper siden 2017. I 2018-19 gikk hun K-pop-linjen på Hadeland folkehøgskole og utviklet danseferdighetene sine der. Høsten 2019 kom hun tilbake til Norge etter et år i Sør-Korea, der hun studerte språk. Gjennom året i Sør-Korea var hun aktiv i universitetets danseklubb. Sommeren 2020 bygget hun erfaring som danselærer gjennom et sommer-kurs i K-pop-dans ved Haugerud IF. Januar 2022 kommer hun tilbake fra et semester på utveksling i Sør-Korea i forbindelse med en bachelorgrad ved Universitetet i Oslo. Hun er opptatt av at dans skal være gøy, og forsøker å tilpasse nivået i timene slik at ingen faller av koreografien.

Yvonne Sevre: Linedance nybegynner, litt øvet og øvet
Yvonne begynte med Linedance 2015 i Skedsmo Western Club og ble bitt av dansegleden. Hun utdannet seg til Linedance- og Dancesation-instruktør via Norges Danseforbund i 2018. Var instruktør og oppvisningsansvarlig ved Skedsmo Western Club. I dag er hun instruktør ved Oslo Linedance-klubb og Dance4All Nes Linedanceklubb. Hun påtar seg også oppdrag til julebord, utdrikningslag, bursdag, kick-off og andre eventer. Hun har undervist Linedance for Haugerud IF siden 2020; både nybegynner- og litt øvet-nivå. Linedance passer for alle, så bare bli med!

Laila Svendsen: Zumba og trening
Gruppetreningsinstruktør fra Norges Idrettshøgskole, lisensiert instruktør i Zumba (2011) Masala Bhangra (2012) Strong Nation (2016) samt Linedance- og Dancesation-instruktør via Norges Danseforbund. Hun har også ulike kurs i salsa og samba, samt cardio og core. I tillegg til å være Zumba- og treningsinstruktør i Haugerud IF, har hun også private aerobic/styrke-grupper og er instruktør på SATS. Hun vil at alle skal finne den treningsformen som fenger, som man kan fortsette med år etter år uten å gå lei. Motto: Å trene sammen gir mer glede: trene sammen