Instruktører i dans i Haugerud IF

Høsten 2020

Anne Marthe Melberg: Barnedans 4-6 år og Barneballett 4-5 år og 6-9 år
Anne Marthe begynner høsten 2020 på sitt tredje år ved Norges dansehøyskole, hvor hun tar en bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk. Tidligere har hun erfaring med ballett, jazz, moderne og contemporary. Hun kommer fra Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik, hvor hun gikk på danselinjen. I Vestfold danset/assisterte hun på Spotlight Dansestudio (Kompaniet). Her tok hun balletteksamener i både Royal Academy of Dance (RAD) og ISDT Imperial Classical Ballet opp til Intermediate, og har også tatt eksamen i moderne ISTD. Gjennom Spotlight fikk hun også erfaring med å undervise i barnedans i aldergruppen 3-4 år og 5-7 år. I tillegg har hun erfaring i Vaganova-undervisning fra Høyskolen. Hun har undervist i barneballett i Haugerud IF siden januar 2019. Hun er opptatt av at barna skal kjenne mestringsfølelse og at alle skal føle seg trygge i timen og ha det gøy med dans!

Gard Elias Lervang: Hip hop for barn 7-9 år
Gard studerer nå på Norges Dansehøyskole og tar en bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk. Året 2017/18 gikk han på Dans Forstudium på Trøndertun Folkehøgskole. Han har blant annet satt opp sin egen kunstforestilling med dans som hoveduttrykk og danset i to operaer. Sommeren 2019 satte han for første gang opp en sommerleir hjemme på gården kalt Dansefarmen med dans, friluft og gårdsbruk. I tillegg til moderne- og samtidsdans brenner han også for hip hop og er veldig engasjert i hip hop-miljøet i Oslo. Gjennom pedagogisk praksis på skolen og workshops rundt omkring i Hedmark, har han mye erfaring med undervisning av barn. Danseglede er viktig og alle burde sitte igjen med mestringsfølelse etter timene, sier Gard.

Frida Greiner: Hip hop ungdom 10-14 år, nybegynner og øvet
Frida har danset siden hun var 3-4 år gammel og ble sommeren 2019 ferdig på danselinjen ved Edvard Munch videregående skole. Gjennom Haugerud IF har hun deltatt på instruktørkurs hos Norges Danseforbund. Hun har jobbet 5-6 år som instruktør for barn og ungdom, både på Trosterudklubben og i Haugerud IF. Dansestilen hun er mest erfaren med er hip-hop, men hun har også tatt klasser i stiler som afrobeat, house, popping, break, jazz, moderne og ballett. Hun har funnet glede i dans gjennom treninger som utfordrer henne og utveksler mestringsfølelse. Hun underviser med et sterkt fokus på dette og med danserne i sentrum.

Aurora Lauvanger: K-pop ungdom og voksne over 15 år
Aurora har erfaring med dans gjennom å ha vært aktiv i diverse K-pop-danse-cover-grupper siden 2017. I 2018-19 gikk hun K-pop-linjen på Hadeland folkehøgskole og utviklet danseferdighetene sine der. Høsten 2019 kom hun tilbake til Norge etter et år i Sør-Korea, der hun studerte språk. Gjennom året i Sør-Korea var hun aktiv i universitetets danseklubb. Sommeren 2020 bygget hun erfaring som danselærer gjennom et sommer-kurs i K-pop-dans ved Haugerud IF. Hun er opptatt av at dans skal være gøy, og forsøker å tilpasse nivået i timene slik at ingen faller av koreografien.

Hilda Kiss: Linedance nybegynner
Hilda har vært linedance-instruktør siden 2009, begynte på Kom og Dans (KOD) Oslo. Tar ofte eksterne oppdrag til julebord, utdrikningslag, bursdag og andre eventer. Har holdt kurs i linedance på KOD Langhus og på treningssenteret der hun jobbet de siste 5 årene (STOLT Trening) som gruppetreningsinstruktør i spinn, styrke, mage/rygg og Zumba. Sertifisert Zumba-instruktør siden 2011, har flere grupper i uka bla på Høyskolen i Oslo og er også Zumba-mentor for nye instruktører. Linedance og Zumba er gøy og er for alle!

Yvonne Sevre: Linedance nybegynner og litt øvet
Yvonne begynte med Linedance 2015 i Skedsmo Western Club og ble bitt av dansegleden. Hun utdannet seg til Linedance- og Dancesation-instruktør via Norges Danseforbund i 2018. Er i dag instruktør og oppvisningsansvarlig ved Skedsmo Western Club og vikarierende instruktør i Oslo Linedance-klubb. Hun påtar seg også oppdrag til julebord, utdrikningslag, bursdag, kick-off og andre eventer. Hun har kjørt Linedance ute for Haugerud IF i sommer; både nybegynner- og litt øvet-nivå. Linedance passer for alle, så bare bli med!

Laila Svendsen: Zumba
Gruppetreningsinstruktør fra Norges Idrettshøgskole, lisensiert Zumba-instruktør siden 2011 og Masala Bhangra-instruktør (indisk dans) siden 2012, Linedance- og Dancesation-instruktør via Norges Danseforbund. Har tatt ulike salsa- og samba-kurs. Har undervist i Zumba, Bollywood/Bhangra i Haugerud IF siden 2012 og Linedance siden 2017. Jobber også som instruktør på SATS. Vil at alle deltagere skal slippe seg løs i dansen, nyte musikken og kjenne danseglede.