Instruktører i dans i Haugerud IF

Anne Marthe Melberg: Barneballett
Anne Marthe går nå på sitt andre år ved Norges dansehøyskole hvor hun tar en bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk. Tidligere har hun erfaring med ballett, jazz, moderne og contemporary. Hun kommer fra Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik, hvor hun gikk på danselinjen. I Vestfold danset/assisterte hun på Spotlight Dansestudio (Kompaniet). Her tok hun balletteksamener i både Royal Academy of Dance (RAD) og ISDT Imperial Classical Ballet opp til Intermediate, og har også tatt eksamen i moderne ISTD.  Gjennom Spotlight fikk hun også erfaring med å undervise i barnedans i aldergruppen 3-4 år og 5-7 år. I tillegg har hun erfaring i Vaganova-undervisning fra Høyskolen. Hun har undervist i barneballett i Haugerud IF siden januar 2019. Hun er opptatt av at barna skal kjenne mestringsfølelse, at alle skal føle seg trygge i timen og ha det gøy med dans!

Sara Luna P. Sandanger: Lek, bevegelse og rytme/enkle dansetrinn
Sara har gått på Edvard Munch videregående skoles danselinje med fordypning i street dance. Hun har vært instruktør hos Haugerud Idrettsforening siden 2017 og tatt to instruktørkurs hos Norges Danseforbund. Hun er glad i å jobbe med barn, er storesøster og har mye erfaring som barnevakt. Lek, bevegelse og rytme-kurset holdes sammen med Celine, og de er opptatte av at barna ikke bare skal kunne lære dans, men også kunne ha det gøy og kjenne både mestring og en følelse av at de tilhører noe stort og morsomt sammen med andre barn.

Celine Therese Stokke: Lek, bevegelse og rytme/enkle dansetrinn
Celine har danset siden hun var 4 år. Hun har gått på Dansehuset, Schous og Bårdar. Hun ble i 2019 ferdig på danselinja ved Edvard Munch videregående skole, hvor hun trente ballett, jazz, moderne, hiphop, popping, house og break. Gjennom Haugerud IF har hun deltatt på instruktørkurs hos Norges Danseforbund. Celine har undervist i barnedans på Haugerud IF siden 2017, og finner mye glede i dette. Hun er opptatt av at alle barn skal føle mestring og trygghet i timen, samt få et godt første møte med danseverden.

Gard Elias Lervang: Hip hop for barn 6-10 år
Gard studerer nå på Norges Dansehøyskole og tar en bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk. Året 2017/18 gikk han på Dans Forstudium på Trøndertun Folkehøgskole. Han har blant annet satt opp sin egen kunstforestilling med dans som hoveduttrykk og danset i to operaer. Sommeren 2019 satte han for første gang opp en sommerleir hjemme på gården kalt Dansefarmen med dans, friluft og gårdsbruk. I tillegg til moderne- og samtidsdans brenner han også for hip hop og er veldig engasjert i hip hop-miljøet i Oslo. Gjennom pedagogisk praksis på skolen og workshops rundt omkring i Hedmark, har han mye erfaring med undervisning av barn. Danseglede er viktig og alle burde sitte igjen med mestringsfølelse etter timene, sier Gard.

Gard Elias Lervang: Hip hop for junior/ungdom 10-14 år, nybegynner
Gard studerer nå på Norges Dansehøyskole og tar en bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk. Året 2017/18 gikk han på Dans Forstudium på Trøndertun Folkehøgskole. Han har blant annet satt opp sin egen kunstforestilling med dans som hoveduttrykk og danset i to operaer. Sommeren 2019 satte han for første gang opp en sommerleir hjemme på gården kalt Dansefarmen med dans, friluft og gårdsbruk. I tillegg til moderne- og samtidsdans brenner han også for hip hop og er veldig engasjert i hip hop-miljøet i Oslo. Gjennom pedagogisk praksis på skolen og workshops rundt omkring i Hedmark, har han mye erfaring med undervisning av barn. Danseglede er viktig  og alle burde sitte igjen med mestringsfølelse etter timene, sier Gard.

Jacob Immanuel Gogstad: Hip hop for junior/ungdom 10-14 år, øvet nivå
Jacob har tatt danseklasser i hip-hop i 10 år. Han har undervist for ungdomsskole- og barneskole-elever gjennom sitt andre år ved Norges Dansehøyskole. Der tar han nå en bachelorgrad i moderne- og samtidsdans med pedagogikk. Han gikk på danselinjen på Thor Heyerdahl videregående skole og har vært med på diverse forestillinger med “Extend Art og Dance”, et dansestudio basert i Vestfold. Ellers har han vært med på å sette opp forestillinger med teatergruppen “De munnfulle” i Norge, Sverige og i Litauen og har vært lærer på “Dansefarmen”.
Timen til Jacob vil by på ulike utfordringer for elevene, som vil gjøre dem til sterkere dansere innenfor hip-hop stilen.

Nikita Upadhyaya: Bollywood for barn
Nikita har danset siden hun var 7-8 år gammel. Hun danset først Bollywood hos Karvan Dance i flere år. Og hun har nå nylig danset mange år på Bårdar, hvor hun et år var sammen med en målrettet gruppe, Bårdar Talent. Der var fokuset på dansestiler som ballett, moderne og hip hop. Sammen med dem har hun danset både på Bårdar og Chat Noir. Videre har hun også assistert for 7-8-åringer på Bårdar. Ellers har hun danset på Trosterudklubben, hvor hun også var med på UKM Alna. Nå er hun en del av Ullernrevyen sitt danseteam, og for øvrig liker hun å danse Bollywood hjemme med egne koreografier. Hun vil gjerne dele sin danseglede og ønsker å skape en god balanse mellom utfordringer og mestringsfølelse for alle!

Jack Son: K-pop
Jack er fra Seoul i Sør-Korea og er utdannet innen folkehelse og fysisk aktivitet. Han har vært med i en guttegruppe og danset K-pop og har hatt opptredener i Seoul og på statlig TV. Nå jobber han som instruktør i K-pop-dans og som lærer i koreansk språk og kultur ved Hadeland Folkehøgskole. Han er opptatt av at elevene skal oppleve mestring og ha det gøy med musikk og dans sammen med andre som deler interessen for K-pop.

Hilda Kiss: Linedance og Zumba onsdager
Hilda har vært linedance-instruktør siden 2009, begynte på Kom og Dans (KOD) Oslo. Tar ofte eksterne oppdrag til julebord, utdrikningslag, bursdag og andre eventer. Har holdt kurs i linedance på KOD Langhus og på treningssenteret der hun jobbet de siste 5 årene (STOLT Trening) som gruppetreningsinstruktør i spinn, styrke, mage/rygg og Zumba. Sertifisert Zumba-instruktør siden 2011, har flere grupper i uka bla på Høyskolen i Oslo og er også Zumba-mentor for nye instruktører. Linedance og Zumba er gøy og er for alle!

Laila Svendsen: Zumba mandager
Gruppetreningsinstruktør fra Norges Idrettshøgskole, lisensiert Zumba-instruktør siden 2011 og Masala Bhangra-instruktør (indisk dans) siden 2012, Linedance- og Dancesation-instruktør via Norges Danseforbund. Har tatt ulike salsa- og samba-kurs. Har undervist i Zumba, Bollywood/Bhangra i Haugerud IF siden 2012 og Linedance siden 2017. Jobber også som instruktør på SATS. Vil at alle deltagere skal slippe seg løs i dansen, nyte musikken og kjenne danseglede.