Julinatta ble en folkefest!

Lørdag inviterte klubben til Julinatta-Futsalturnering. Og for en fest det ble!

Lørdag 25.07 klokka 19:00 møtte 13 håpefulle lag og 65 forventningsfulle ungdommer opp i Haugerudhallen for å kjempe om førstepremiepotten på 2500 kr. Alt til vinneren, ingen andrepremie. Sånt blir det konkurranse av!

Vinnerlaget – “BlackVIF”

Turneringen ble delt opp i tre ulike grupper med innledende gruppespill for alle lag, samt kvartfinaler, semifinale og finale. Turneringsreglementet var slik at èn “Lucky Loser” fra kvartfinalen kunne komme inn i semifinalen igjen, så det var alt å spille for i kvartfinalen selv om man lå under med kort tid igjen. Etter noen knalljevne semifinaler var det til slutt “BlackVIF” og “L`Èquipe De`Afrique” som kom seg helt til finalen. Rundt 01:30 natt til søndag kunne vi endelig kåre en vinner, og det var BlackVIF som tok hjem seieren i “Julinatta” med et 3-0 resultat.

For en fest!

Tidspunktet for Julinatta var godt kjent for nærmiljøet, og ungdommene strømmet til hallen for å se lagene spille og tilbringte lørdag kveld og natt i hallen med åpen kiosk hele natta.

– Vi var lenge usikre på om vi kunne tillate tilskuere i hallen med tanke på smittevern, men etter litt planlegging åpnet vi hallen for alle. Vi satte flere vakter ved inngangen med registrerings-lister og spraying av antibac på hender ved ankomst, og gjorde tiltak som gjorde det trygt og sikkert å være i hallen for alle som var der, sier daglig leder Thor Olav Tvedt Delgado-Rodriguez.

Det var ikke bare på fotballbanen tempoet og nivået var høyt. Andre lag + tilhørende tilskuere gjorde sitt på tribunen for å skape stemning og/eller psyke ut forhåndsfavoritter.

Hamdi og Irvin på jobb for Haugerud IF

– Etter opptelling av registreringslister kan vi registrere ca 150 unike navn som var innom hallen. Tilskuerne på tribunen gjorde virkelig sitt for å sette fyr på Haugerudhallen i kveld! Og for en stemning det ble, når jeg var ute for å trekke litt frisk luft rundt midnatt kunne man merke at hele hallen ristet av ivrige ungdommer og dette ble virkelig en folkefest! Jeg må bare få takke alle ungdommene i nærmiljøet for at de fikk hallen til å rocke slik de gjorde på lørdag, det varmet et HIF-hjerte, sier Thor Olav.

Dette gjentar vi!

Med en slik suksess lørdag kveld er det ikke tvil om at klubben ønsker å holde slike arrangementer igjen.

– Vi i klubben jobber hardt for å gjøre det mer attraktivt for ungdommen å være i positive miljøer. Men det er ikke vi som skaper det positive miljøet, det er det ungdommene våre som gjør. Og når kvelden blir en slik braksuksess som i kveld er det bare å begynne og planlegge for neste gang. Dette hadde aldri gått uten ungdommene våre, og jeg må rette en spesiell takk til Irvin, Zeinedin, Elias, Jonathan, Andreas og Hamdi som jobbet hele kvelden og gjorde at dette gikk så bra som det gjorde, avslutter Thor Olav.

Under kan du se et utvalg av bilder og video fra kvelden som vår klubbfotograf Julie Johnsen tok.