Kampreferat: Halden og Øreåsen

Hiffen ruller videre: To kamper - seks poeng.

Halden – Haugerud 3-17

Da var det endelig klart for match igjen og vi reiste til Halden med nesten fullt lag. Eneste forfall var banksjefen som må holde hjulene igang.

Kampen startet med et solid press fra oss og masse avslutninger fra distanse. Aasvang setter en kanon fra midten og gir oss ledelsen.

Etter dette går det litt frem og tilbake og er faktisk jevnt etter første periode: 3-4 til oss.
Vi bestemmer oss for å gå ned på litt folk i pausen for å skru opp litt, og du verden: Vi scorer 9 og slipper inn 0 i andre periode. Kanskje den rareste sekvensen er at vi drar på oss fem utvisninger samtidig og er igjen på rekordjakt med like mange spillere på egen benk, som i boksen. Vel, toget ruller på ut matchen og ender 17-3 . En bra bortrmatch hvor vi er ganske gode gjennom hele matchen.
Takker Halden for dommere for kampen.

utv2.jpg

Det går faktisk an å vinne kamper fra utvisningsbenken
 

Haugerud – Øreåsen – 15-1

Øreåsen er et lag man normalt gruer seg litt til å spille mot. Uforutsigbart og hardtarbeidene over hele linjen. Men når Anders er på det nivået han har i denne kampen kan de ikke bli jevnt. 5+4 er fasiten etter matchen. Denne rekka er veldig god gjennom hele matchen. Andrerekken er ikke like bra, men det regner jeg med de er de tre siste matchene. Må si jeg er imponert over Øreåsen som klubb og lag. Har med seg en del folk som gjør at det blir en fin ramme rundt matchen, og når jeg ser datoene på kampsskjemaet er jeg sikker på at dette blir et veldig bra lag på sikt.
Vel, vi ruller hvertfall bare av matchen og vinner solid 15-5.

h2_oreasen.jpg

Kaptein Andreas takker for kamp.