Kunne damene etterfølge seier i generalprøven med seier i åpningskampen?

Mye har skjedd siden damene avsluttet fjorårssesongen med opprykk til 2.divisjon. Vi har fått på plass både et nytt trenerteam, og fått inn en rekke nye spillere, så da er det alltids spennende å se hva vi kan få til denne sesongen.

Generalprøven: Ull-Kisa – Haugerud 2-7 (0-2, 1-1, 1-4).
Målene av: 2 x Helena, Ann W, Sara, Trude, Therese, Maria J.
Oppkjøringen ble avsluttet med en treningskamp borte mot Ull-Kisa, hvor begge lag stilte med en blanding av 1./2.lagsspillere.
Der fikk vi testet en del av de tingene vi forsøker å øve inn, og sett nærmere på spillere og konstellasjonene av disse.
Kampen var relativt jevn, men vi vant den 7-2 hovedsaklig på grunn av litt mer sharpness foran målene

Seriestarten: Haugerud – Ski 5-4 (2-0, 3-3, 0-1)
Målene av: Sara (Trude), Marianne (Therese), Helena (Marianne), Helena (Sara), Ann Wenche (Tonje).

Så var det selve seriestarten, som var mot Ski denne lørdagen hjemme i Haugerudhallen. Det sies vel at dårlig generalprøve gir en god premiere, er det kanskje også motsatt?
Kunne vel synes litt sånn, for etter en grei 1.periode (pluss veksel), ble det vel i all ærlighet et steg tilbake fra generalprøven vår.
Vi tar med oss ledelse 2-0 til pause etter 1.periode, som vi er tålelig fornøyde med, men som vi forventer da skal bli bedre utover kampen når skuldrene senker seg og vi har fått igang kropp og hode.
Med mål nr 3 og 4 kort tid ut i 2.periode (med en redusering innimellom), har vi også troa på at vi har god kontroll på affæren.
Derfra og ut spiller motsanderne langt smartere enn oss, og får mange gode brudd på oss i gode posisjoner på grunn av dårlige valg av oss.
Når vi er halvveis i 3 periode står det 5-4, som vi holder kampen ut.
Kontrollert seier? Njah…
Interessant er det at samtlige av bortelagets mål er scoret av samme spiller, en god spiller, men likefullt betenkelig forsvarsspill.
Det positive er at 3 poeng er 3 poeng uansett om man vinner med ett eller 16 mål. Videre at vi scorer 5 (og har mange sjanser i tillegg), selv om vi føler vi er et godt stykke unna der vi vil (og bør) være.
Det lover positivt for fortsettelsen, slik vi ser det.

Takk til motstandere, dommere, og fullstappede tribuner med viltre hjemme- og bortesupportere!

– referentpingla