Linedance

Linedance-klasser høsten 2022

Linedance for voksne over 18 år (nybegynner)
Linedance passer for alle, og vi går gjennom alle trinnene i forkant, slik at dansen blir enkel å lære. Kom gjerne alene, eller med familie, venn eller kjæreste. Timen passer like godt for menn og kvinner, unge og gamle, trente og utrente. I Linedance danser vi aldri feil, kun med variasjon. Linedance passer til all slags musikk som pop, latin, country&western, swing, vals, cha cha, etc. You can walk it – you can dance it – LINEDANCE.
Oppstart: onsdag 7. september kl 18.00-18.55
Sted: Samlingssalen på barneskolen (Trosterud barneskole på Haugerud)
Pris: kr 600 + kr 300 i årskontingent (er du allerede medlem i 2022, betaler du kr 600)
Klær: løst og ledig tøy. Kun innesko er tillatt i salen. Ta gjerne med drikkeflaske.
Instruktør: Yvonne (klikk for mer info om henne)
Påmelding: Når du har meldt deg på, får du beskjed om betaling. Den må være innbetalt før du kan være med og danse. Påmelding her: påmelding Linedance

Linedance for voksne over 18 år (litt øvet)
Litt øvet-kurset er hovedsakelig for de som har danset litt Linedance fra før. Uansett alder, danseerfaring, om du er alene eller med venn, mann eller dame, så kan alle lære Linedance. Vi går gjennom alle trinnene i forkant, slik at dansen blir enklere å lære. Det er danser som er ferdig-koreografert til en spesifikk musikk/sang. Vi danser til alle typer musikk som pop, latin, country&western, swing, east og west coast swing. Vi danser ikke feil i Linedance, kun variasjon.
Oppstart: Onsdag 7. september kl 19-19.55
Sted: Samlingssalen på barneskolen (Trosterud barneskole på Haugerud)
Pris: kr 600 + kr 300 i årskontingent  (er du allerede medlem i 2022, koster det kr 600)
Klær: løst og ledig tøy. Kun innesko er tillatt i salen. Ta gjerne med drikkeflaske.
Instruktør: Yvonne (klikk for mer info om henne)

Linedance for voksne over 18 år (øvet)
Dette er et kurs som passer for deg som har danset linedance en stund. Det vil være danser med flere steg, mer bruk av stegbegrep, turner og forskjellig tempo. Vi danser til all slags musikk, populærmusikk, country og non-country, vals, cha cha etc.
Oppstart: Onsdag 7. september kl 20-21
Instruktør: Yvonne (klikk for mer info om henne)

Vi tar forbehold om endringer. Kun påmeldte deltagere med betalt avgift kan bli med å danse. Påmelding gjelder kun via nettsidene under hver gren. Spørsmål om dansekursene kan rettes til dans@haugerudif.no eller til Laila Svendsen på mobil 93 48 46 60.