Morsomt trimtilbud for damer fortsetter i 2014 – alle fotballmammaer er invitert!

Haugerud IF og instruktør Laila Svendsen fortsetter med dans og trim for damer også i 2014. Tirsdager, som tidligere. Åpent for alle interesserte. Oppstart tirsdag 7. januar i Haugerudhallen.

Masala Bhangra-logo.jpgMer enn 60 damer i alle aldre var med på Zumba- og Masala Bhangra-timene som Haugerud IF hadde i Haugerudhallen sist høst. Vi fortsetter i 2014 og ønsker både gamle og nye deltakere velkomne til  trimrommet i kjelleren på Haugerudhallen på tirsdager.

Første gang i 2014: tirsdag 7. januar:

KL 18-19: MASALA BHANGRA (enkle trinn til Bhangra-musikk)

KL 19-20: ZUMBA FITNESS (enkle trinn til latin-amerikansk musikk)

Du kan melde deg på når du deltar på timene, eller du kan melde deg på med skjemaet her:

Påmelding Bhangra/Bollywood og Zumba Haugerud IF

Laila Svendsen fra Haugerud, som er autorisert instruktør i både Zumba og Masala Bhangra, leder timene. Det kreves ingen forkunnskaper. For helt nybegynnere kan det kanskje være enklest å starte med Masala Bhangra, men aktiviteten er lagt opp slik at alle kan klare å henge med i begge timene.

Ingen krav til påkledning eller utstyr. Ta med løse, ledige klær og innesko/sokker og bli med på en aktivitet som får deg både til å svette og smile! Passer for unge og voksne damer, uansett bakgrunn, fysisk form eller tidligere erfaring.

I 2014 må vi organisere tilbudet litt mer. Interesserte må melde seg på, og deltakerne betaler en symbolsk deltakeravgift: Kr. 300 for hele året. Dette blir registrert som medlemskap i Trimgruppa i Haugerud IF. Vi kan tilby så lav egenandel fordi Bydel Alna har gitt oss prosjektmidler til å starte nye aktiviteter på Haugerud.

Alle deltakere blir registrert i Trimgruppa i Haugerud IF, og så kommer det en giro med krav på 300 kroner for 2014. De som allerede er medlem og har betalt kontingenten på 300, får ikke nytt krav. De blir bare notert som deltakere på dansetrimmen.

Har du spørsmål spørsmål, kontakt Laila; mobil 93 48 46 60, e-post svendsen_laila@yahoo.no

Du kan laste ned invitasjonen her– og gjerne spre den til andre!