Nå åpnes også Haugerudhallen for trening

Steg for steg drar vi i gang Haugerudidretten igjen. Det som nå stor for tur, er å åpne Haugerudhallen for trening. Det skjer mandag 18. mai. Men mye må ordnes før vi får lov å slippe inn treningsgrupper. Torsdag var det dugnad og opplæring av alle ansvarlige.

Vi har antibac-en klar og inviterer igjen til treninger i Haugerudhallen!

Det er mange som spiller badminton, innebandy, håndball og basketball her i området som har gått lenge og trippet for å få lov å trene i Haugerudhallen igjen. På samme måte som at danserne og capoeirautøverne har gjort  det. Mandag 18. mai åpner muligheten seg. Ikke helt som før, riktignok, men nok åpning til at det blir mulig å trene igjen. Tillatelsen til å trene i kommunale er underlagt strenge regler for å sikre at ikke innetreninger blir arenaer for spredning av smitte.

Her kan du se en hilsen fra lederne i Haugerud IF om gjenåpning av aktivitet og et spennende sommerprogram for barn og ungdom.

Haugerud IF har brukt de siste dagene til å forberede oss slik at alt skal gå mest mulig riktig for seg. Vi har studert alle veiledere og retningslinjer, fra helsemyndighetene, kommunen, Idrettsforbundet og særforbundene. Vi har hatt mange avklaringer med Bymiljøetaten. Torsdag kveld ble alle parktiske forberedelser gjort gjennom dugnadsinnsats fra 14-15 ansvarlige ledere. Utplassering av antibac, tildekking med plast, skilting av dører, oppheng av regler osv.

Her kan du lese og laste ned reglene fra trening i Haugerudhallen.

De nye reglene er mange, og kravene til trenere og utøvere er veldig detaljerte. Derfor brukte vi også dugnadskvelden til skolering av ledere fra alle gruppene som skal bruke Haugerudhallen utover våren. Samtidig ble alle brann- og sikkerhetsrutiner gjennomgått på nytt.

Vi inviterer nå våre aktive utøvere til å møte opp igjen i Haugerudhallen, fra mandag 18. mai og dagene utover. Hver gruppe sender beskjed til sine medlemmer om hvilke treningstider som gjelder fram til 20. juni og starten på skoleferien.