Nå blir det sjakk på Haugerud!

Tirsdag 4.november tar vi første steg mot etablering av en sjakk-klubb her på Haugerud. Da blir det informasjonsmøte med prøvespilling for alle som har lyst til å være med helt fra starten. Kl. 17.30 - 19.00 på ungdomsskolen. Siden blir det tilbud om fem sjakk-kvelder fram mot jul.

Det er mange sjakkinteresserte her i nærmiljøet på Haugerud. Mange barn spiller sjakk på barneskolen og ungdomsskolen, men hittil har sjakk-interesserte måttet reise til andre kanter av byen for å spille i klubb. Nå sikter vi mot å starte egen sjakk-klubb her på Haugerud. Dette er et samarbeid mellom Boost Haugerud, Haugerud IF og Norges Sjakkforbund, og initativtaker har vært Mads Aanerud. Forbundet ser på dette som et interessant forsøk, nemlig å bruke en etablert idrettsklubb som ramme for å starte opp sjakk-aktivitet.

Alle sjakk-interesserte inviteres til et informasjonsmøte:

Tid: Tirsdag 4. november kl. 17.30 – 19.00

Sted: Ungdomsskolen

Det blir informasjon om ny sjakk-klubb, opplæring i spill og prøvespilling, om man har lyst. Møtet er åpent for alle, uansett alder og hvor mye man har spilt før. Om du ikke kan noe som helst om sjakk, bare er nysgjerrig, er du også velkommen!

Her kan du laste ned invitasjonen til informasjonsmøtet.

Sjakk-kurs over fem kvelder

I samarbeid med Norges Sjakkforbund arrangerer Haugerud idrettsforening sjakk-kurs for barn og unge. Man kan melde seg på under informasjonsmøtet. Det blir fem kurskvelder på tirsdager med start tirsdag 11. november 2014 og siste kveld 9. desember.

Gratis å delta!

Kurset blir delt i to nivåer, tet for begynnere og ett for viderekomne. I begynnerkurset vil deltakerne lære grunnleggende regler i sjakk, og spille med andre. I kurset for viderekomne vil fokus være på å øke ferdighetene, for å bli bedre til å spille.

Kurs for nybegynnere fra 17.30 til 18.45, og de viderekomnes kurs er fra 19.00 til 20.15 alle tirsdagene.