Nå kan du spille volleyball på Haugerud!

Endelig! Nå kan Haugerud IF igjen tilby volleyballspill. Silje, Victoria og Krzystof er ildsjelene som har på seg å organisere og lede treningene i Haugerudhallen én gang i uka, på søndager. Kanskje kan det bli lag og kamper etter hvert... Oppstart søndag 5. september.

–  Til å starte med ønsker vi å skape en møteplass for trening og utvikling av laget, og at vi på sikt kan delta i kamper, sier Silje Baez Kronstad som er organisator for det nye volleyballtilbudet. – Vi kommer til å ha mix-treninger, så det eneste kravet er at du må ha fylt 16 år for å delta. Trening en gang i uka, på søndager.

Volleyballtreningene blir i Haugerudhallen på søndager kl. 19.00 – 20.30, første gang søndag 5. september. De gangene det er seriekamper i innebandy, basket eller håndball på søndagene, blir treningene avlyst eller flyttet. Informasjon vil bli gitt i Haugerud Volleyballs Facebookgruppe.

Det blir organisert treninger i regi av Victoria Baez og og Krzystof Rogatka. Det vil bli være spilløvelser og teknikktrening, samt spilling. Vi legger opp til trening på en eller flere baner utfra antall som møter fra gang til gang.

Her er mer informasjon om volleyballtilbudet.