Nå starter Sommerprogrammet 2023!

Snart er det skoleferie. Alle som blir på Haugerud/Trosterud hele eller deler av ferien, vil ha mye aktivitet å velge mellom. Se programmet som Haugerud IF har å by på denne sommeren.

Dans tyvstarter Sommerprogrammet 2023 allerede 19. juni med tilbud om kurs i ballett for barn og hiphop for ungdom og voksne. Så starter badminton og basket sine sommertreninger, og helga 23. til 25. juni blir det både tenniskurs og Camp Haugerud; den berømte hengekøyenatta i Haugerudparken.

Her kan du klikke og se hva som skjer fra dag til dag gjennom hele sommeren.

Det blir aktiviteter nesten alle de 56 dagene som skoleferien varer. Mest i juni og august, men også en del i den stillere perioden i juli. Noen aktiviteter krever påmelding, av ulike grunner, mens andre er helt åpne. Bare å dukke opp og slenge seg med. Og alt er gratis! Utstyr som trengs, får du låne.

Sommeren avsluttes med Allidrettsuka der barn i alderen 6-12 år får prøve åtte-ni av aktivitetene som Haugerud IF kan tilby. Før den tid skal mye skje; fotballskole, innebandycamp, basketturneringer, flere dansetilbud, badmintonskole, cricketskole og badmintoncamp. For å nevne noen muligheter.

Ungdomsrådet har valgt ut noen tilbud for tenåringer; tur til Gøteborg og Liseberg, besøk på Tusenfryd, filmkveld for jenter og grillfest med fotballturnering, blant annet.

Programmet vil bli oppdatert fortløpende gjennom sommeren, så ta en sjekk her på hjemmesidene innimellom. I menyen til høyre finner du mer informasjon om sommertilbudet.