Naaem Malik hedret av Cricketforbundet

Det er så fortjent, og hele Haugerud IF jubler. Vår egen Naeem Malik, trener og leder for cricketungdommene i klubben, har blitt hedret med Khalids ærespris av Norges Cricketforbund. Gratulerer!

Naeem Malik har gjort en særdeles stor innsats for cricketungdommene, for Haugerud IF og for nærmiljøet. Han har ledet oppbygging av en ungdomsgruppe i Haugerud IF Cricket. Der har vi nå 50-60 ungdommer som får god trening og veiledning og som leverer gode resultater i turneringer.

Derfor er det veldig fortjent at han nå har blitt hedret med Khalids ærespris av Norges Cricketforbund. I sin begrunnelse skriver NCF at “Naeem utvikler unge ledere, og gir ansvar til de eldste ungdommene, hvor de fungerer som trenere for de yngre spillerne i Citys rekker. Naeem har også vært kreativ for å finne nye arenaer for eksponering av cricket, og har blant annet vært toneangivende for introdusering av cricket i AKS og skoler”.

Les hele begrunnelsen fra NCF her.

– Vi i Haugerud IF er stolte av og glade for å ha Naeem Malik på laget. Han er en idrettsleder som det står respekt av, sier klubbens leder, Dag Endal. – Han er en sjelden kombinasjon av trener, ungdomsleder, bonuspappa, administrator, menneskekjenner og entusiast som virkelig har gjort en forskjell her hos oss. Han er dedikert til idretten og til utvikling av barn og unge. Dette har også Norges Cricketforbund nytt godt av. Naeem er leder av NCFs utvalg for barn, ungdom og bredde.

Her kan du se en film om Naeem og Cricketgruppa i Haugerud IF, laget for et par år siden.