Norskkurs og engelskkurs

Haugerud IF fortsetter med kurs for voksne i grunnleggende norsk og engelsk.

Klubbhuset fra cricketbanen utsnitt 600p.jpgNorskkurs:

Med Ozma Jamil som lærer gir vi en grunnleggende i muntlig og skriftlig norsk. Det vil si ”haugerudsk”; det språket vi som voksne og foreldre trenger for å klare oss i hverdagen her i nærmiljøet.

Kurset vil ta utgangspunkt i situasjoner som vi møter i hverdagen som foreldre: Skolen, foreldremøter, utviklingsamtaler på skolen, dugnad i borettslaget, idrett, lege og tannlege, butikken, kontakt med Bydel Alna og så videre.

Tid: Onsdager kl. 10.00 til 12.00

Sted: Haugerud IFs klubbhus (bildet)

Engelskkurs:

Lærer Zahid Khan vil introdusere basic English, slik at vi voksne kan hjelpe barna med skole-engelsken, klare oss i enkle samtaler på engelsk og forstå engelske tekster i hverdagen (bruksanvisninger osv).

Tid: Tirsdager kl. 10.00 – 12.00

Sted: Haugerud IFs klubbhus (bildet til høyre)

Portrett Uzma Khan 400p.jpgKursene er gratis, takket være økonomisk støtte fra Bydel Alna.

Kontaktperson for informasjon og påmelding til begge kursene:

Uzma Khan, e-post uzmakhan19@hotmail.com og mobil 993 44 593.