Ny film: «Haugerud IF setter hele nærmiljøet i bevegelse»

Ordet som best beskriver Haugerud IF, er – mangfold. Bredde i aktiviteter og tilbud og for alle aldre og ambisjonsnivåer. Slik starter den nye kortfilmen om Haugerud IF – ditt idrettslag i nærmiljøet. Se filmen her.

Lansering av filmen sist lørdag var startskuddet på en bredt anlagt kampanje for å fortelle folk som bor på Trosterud, Lutvann og Haugerud hva idrettslaget i deres eget nærmiljø har å by på.

Du kan se filmen ved å klikke nedenfor.

Den 70 sekunder lange filmen er laget av Ove-Kenneth Nilsen, en multikunstner som nærmiljøet vårt er så heldige å ha som nabo. Ove-Kenneth er filmmaker, musiker, sanger, låtskriver – og instruktør i Haugerud IF Capoeira. På bildet til høyre ser du ham i aksjon med capoeira.

Ove-Kenneth har vært rundt i nærmiljøet med videokameraet sitt de siste par årene for å fange opp aktiviteter, treninger, konkurranser, ansikter, opplevelser. Resultatet har blitt en film som speiler de aller fleste sidene av idrettslaget virksomhet, så langt det er praktisk mulig.

Del gjerne filmen. Vi er stolte av den. Men mest av alt er vi stolte av alle de som på frivillig basis stiller opp som ledere, trenere og medhjelpere i alle idrettsaktivitetene. Disse bruker av sin egen tid og sitt engasjement for å gjøre Haugerud og Trosterud til et enda bedre sted å bo – for oss alle!