Ny seier for damene i 3.Divisjon

Sesongen har startet ypperlig for laget i tredjedivisjon, og i går stilte vi ett lag som vi følte skulle bite i fra seg igjen. Og et solid jafs var det jentene tok…

Hjemmelaget Østensjø/Dverg tok imot oss på en flott måte og alle var ved godt humør selv om det var sent på tirsdagskvelden. Vi takket for gjestfriheten på en merkelig måte.

Første periode bar preg av hva som ble kommentert etter oppvarming – vi var ikke klare og virket mildt sagt perplekse i det meste der ute. Og til slutt etter utallige ballmist og for mye ballberøringer før pass – smalt det en bak oss og vi ligger under. Det gjør vi også til pausen – det var en del å snakke om…

Vi maner igjen om viktigheten å roe det ned og se etter hverandre for pasninger. Og vi gjør der sånn noenlunde. Maria Jensen setter både en og to før hjemmelaget igjen setter oss på pinebenken med en redusering. Men vi har snudd litt på det nå. De får noen sjanser, men våre er flere og større. Med litt i underkant av 4 minutter igjen av perioden setter Camilla frislaget i goalen og vi leder med ett mål til siste pause.

Vi maner igjen til enda mer ro og enda flere pasninger. Justerer igjen litt på løperne slik som vi ønsket før kampstart. Og nå funker det endelig! Siste periode blir som å se på en vakker ballett av korte og lange pasninger, løp med og uten ball og det skapes sjanser som er knallgode hele veien.

web_ann_wenche_kleven

Og målene renner inn!
Ann Wenche, Maria J, Ann Wenche og til slutt Anne setter vår mål i denne  perioden.
Kampen slutter med 7-2 til bortelaget på kampskjemaet og siste perioden tar vi med oss til neste kamp.

Vi takker hjemmelaget, dommere og publikum for kampen og ønsker alle lykke til videre.
– Coaches