Nytt tap for Hiffen

Sarpsborg ble som ventet en tøff oppgave for våre gutter. Etter å ha jobbet bra i 60 minutter sto det 8-11 på tavlen i Haugerudhallen.

Haugerud – Sarpsborg 8-11 (1-4,1-1,6-6)
Haugerudhallen
Tilskuere: 71
Mål Haugerud: Thomas Ihle 3, Daniel Palmer, Marius Folgerø, Christer Hansen, Fredrik Kragfoss, Christoffer Vadla.
Mål Sarpsborg: Marcus Gustafsson 2, Robin Jatko 2, Ryan Hallden 2, Jonas Klefbeck, Martin Kjellemar, Ola Olaussen, Michael Helgesen, Sebaztian Kibu.
Utv.: Haugerud 3×2 min, 1×10 min,
Sarpsborg 3×2 min.
Skudd: 27-27
Dommere: Trogstad/Lindgren
Kilde: www.innebandy.no 

Sarp ble av mange spådd som Sleviks hovedutfordrer i år, og startet imponerende med fire strake seiere, før det stoppet litt opp. De hadde nå fire kamper uten seier før turen til Haugerudhallen.

Kampen blåses i gang, og Sarp for prøve seg i overtall etter bare 1 minutt, og da blir det scoring. Etter 6 minutter for vi prøve oss i overtall og det tar ikke lang tid før Thomas Ihle banker inn 1-1. Sarp tar tilbake ledelsen halveis ut i kampen, og øker til 1-3 i nytt overtall. På tampen av perioden er de frampå igjen og vi tar pause på 1-4. Og resultatet lyver litt. Sarp er ekstrem effektive og fikk noen billig overtall som de utnyttet bra!

Over i 2.periode og vi bestemmer oss for å prøve å korte inn på avstanden. Det er stillingskrig frem til Thomas Ihle setter sin andre for dagen og 2-4 etter godt fremspill av Patrick Sveen. Vi har noen megasjanser til sette ny redusering, men isteden gjøres det en litt for billig feil i bakre rekker og Sarpsborg utnytter det og øker til 2-5. Som også blir stillingen ut perioden!

3. periode og vi starter i overtall etter å ha fått nok en utvisning mot oss. Dommerene hadde lagt listen lavt, men heldigvis gikk det begge veier. Daniel Palmer reduserer etter skudd fra Thomas Ihle og 3-5. Marius Folgerø reduserer så til 4-5 og vi har fått kontakt igjen. Desverre kontrer sarp inn 4-6 og vi må fortsette å jage! Så kommer det en fantasisk kontring som Ihle setter knallhardt opp i vinkelen etter meget godt framspill først av Christer Hansen som får kula til Sveen som åpner hele Sarpe forsvaret. Vakker goal! 5-6 og et mål bak igjen. Så roper hele Haugerud hallen på straffe i det en Sarpborg back renser unna en retur med en meget høy kølle rett foran en Haugerudspiller hvor dommerene vinker spillet videre, Sarp kontrer og for satt inn 5-7 hvor Haugerud ikke klarer å få renset unna. Det koker over for Thomas Ihle som er kraftig forbannet og sparker i vantet og ber gutta ta tak. Det faller ikke i god jord hos dommerene som gir han 2 + 10 for usportslig opptreden, det medfører at han har spilt ferdig for dagen! Nytt overtall og Sarp punkterer kampen til 5-8. Så 5-9 når Hiffen ofrer alt framover. Christer Hansen reduserer til 6-9, før sarpsborg øker til 6-10. Fredrik Kragfoss reduserer til 7-10, men Sarp svarer hurtig igjen og slipper oss aldri inn i kampen. 7-11 før Christoffer Vadla setter inn kampens siste mål til 8-11! 

Gutta gjennomfører alt i alt en meget bra forestilling. Er virkelig nære på å snu kampen, og det føles bittert at vi ikke for en soleklar straffe på stillingen 5-6! Det spilles mye bra offensiv innebandy og gutta gir aldri opp mot et meget godt innebandy lag. Det slippes inn litt for enkle baklengs som vi ser at litt slurv blir straffet knallhardt. Kamplederene gjorde ingen bra kamp var begge lag enige om, og det hagler av billige utvisninger begge veier. Og det går hardest utvoer oss når han viser ut Thomas Ihle som sikkert kan forsvares etter regelboka! Meget god innstilling fra Hiffen krigerne gjennom hele kampen idag, og vi må bare fortsette på det nivået med steinhardt arbeid, også luke bort litt enkle feil så blir dette bra!

Best på Haugerud i dag er Christer Hansen som spiller en meget god kamp. Solid defensivt, bidrar i poeng protokollen, kriger og vinner sine dueller foran mål. Setter også opp fine angrep. Meget god form på han den siste tiden, og det er bare å fortsette der. Thomas Ihle spiller også en perfekt kamp og skyter oss inn i kampen igjen, har god kontroll på de gode skytterne bak hos sarperne, men 2+10 utvisningen ødelegger dessverre litt av inntrykket og trekker ned. Setter lagkameratene sine i en meget vanskelig situasjon, når vi hadde trengt han som mest på banen. Magnus Sivertsen er som vanlig outstanding defensivt og holder god kontroll i rekka si. Få igang litt målpoeng nå framover så blir dette bra!

*** Christer Hansen
** Thomas Ihle
* Magnus Sivertsen

Førtkommende lørdag er neste test for Hiffen, borte mot Gjelleråsen som er litt vanskelig å bli klok på om dagen. Ligger midt på tabellen, og prøver for tiden å bygge opp et nytt storlag. Blir nok en meget tøff match for Hiffen, men er innsatsen der den var mot Sarp og vi for satt defensiven, kan vi by de på kamp. De er svekket fra i fjor, men har fortsatt mange klassespillere som det er verdt å se opp for. Det er meget tett i bånn nå, så poeng vil være livsviktig for å ikke risikere å havne under streken etter neste rundt når Lye og Sagene møtes! Lihallen lørdag 30. nov 1630. Kom og støtt Hiffen i jakten på poeng!