Og vinneren ble: Terje K. Heggem!

Nå er det avgjort. Med en prisseremoni på Soloppgang kafé ble det offentliggjort at Terje K. Heggem hadde tatt det beste bildet i konkurransen om å fange vinterstemninger på Haugerud/Trosterud med fotoapparatet. Hans bilde viser høyblokkene i Haugerudveien svevende over en sky av tåke, tatt fra høyblokka i Fagerholt borettslag.

– Vi har fått inn mange flotte bilder som viser hvor fint det er på Haugerud og Trosterud om vinteren. Nå har vi valgt ut fem av de beste til en finalerunde, og av disse fem har juryen valgt ut ett vinnerbilde. Dette sa Ove-Kenneth Nilsen under prisutdelingen på Soloppgang kafé på Haugerudsenteret lørdag. Han introduserte deretter de fire fotografene som hadde de fem finalebildene; Norun Knotten, Terje K. Heggem, Eirik Luka og Anne Lise Loe. De fire hadde på hver sin måte klart å fange vinterstemninger i lokalmiljøet på en flott måte. Bilder som vi alle har rundt oss til daglig, men som de fleste av oss ikke legger merke til. 

Bildet under veser de fire finalekandatene og med Ove-Kenneth Nilsen foran.

Fire kandidater og Ove 1500p.jpg

 

Fotokonkurransen har vært arrangert av Boost Haugerud og Haugerud IF som et ledd i å framsnakke lokalmiljøet vårt – med bilder. Juryen som har vurdert alle de innkomne bidragene, har bestått av Knut Røli og Monique Nyberget Hiller fra Bydelsutvalget, Kay Grue Thorsen fra Akers Avis og Ove-Kenneth Nilsen som har representert Boost og idrettslaget. Ove-Kenneth arbeider for øvrig med film og reklame profesjonelt. – Vi får ofte et bilde i hodet av steder vi kjenner, gjennom bilder vi ser. Bildene blir vårt første møte med stedet. Jo flere positive bilder vi klarer å ta av nærmiljøet vårt, jo bedre førsteinntrykk vil folk få, sa Nilsen i sin preserntasjon av bildene. En annen ting er at slike bilder også er med på å forme vår egen oppfatning av stedet der vi bor.

 

 

 

Her viser Thomas Dahl og Ove-Kenneth Nilsen fram bildene under 17.mai- arrangementet på Trosterud skole.

Bildene Thomas Ove-Kenneth 1500p.jpg