Påmelding til barnetrimmen vårhalvåret 2020 er åpnet

Nå er det klart for påmelding til barnetrimmen på Haukåsen skole for vårhalvåret 2020. Vi tilbyr fire partier på mandagene fra 6. januar til midt i juni. De yngste trimmer først på kvelden, fra kl. 17.00, og det eldste partiet for 7-10 år starter kl. 19.00. Alle partiene starter i gymsalen og siden er det bading i bassenget. Neste semester vil vi ha svømmeinstruktør noen av mandagene.

Barnetrimmen på Haukåsen skole i regi av Haugerud IF har vært en populær aktivitet gjennom flere tiår. Flere tusen barn har startet sin “idrettskarriere” med mandagstrimmen i gymsalen på Haukåsen; de eldste nok nå langt oppe i 40-årene. Høsthalvåret 2019 var de tre første partiene smekkfulle og med ventelister, mens det fortsatt var bra med plass på det eldste partiet. Vær raskt ute for å sikre plass.

Her er en artikkel om trimtilbudet og med lenke til påmeldingsskjemaet. All påmelding skjer her på nettsidene.

Mandagstrimmen er for barn i alder 3 til 10 år. De samles først i skolens gymsal til  idrettslek, siden til lek i svømmebassenget der målet er å bli trygge i vann. Vanlige aktiviteter i gymsalen er hinderløype, stafetter og konkurranser, enkle ball-leker og motoriske leker.

Foreldrene blir med barna til svømmehallen, der både barna og voksne kan leke i bassenget,  bli trygge på vannet og kanskje lære seg siste første svømmetak.

I vårhalvåret 2020 vil vi ha svømmeinstruktører fra Svømmeklubben Speed seks av mandagene. Barna får opplæring i å svømme, og foresatte kan lære hvordan man lærer bort svømming! Dette er en oppgradering av trimtilbudet som vi håper både barn og voksne setter pris på.