Prøv deg på sjakkturnering!

Lørdag 10. oktober arrangeres Haugerud Open i sjakk. Turneringen er åpen for alle unge spillere. Gratis påmelding innen 9. oktober. Premie til alle.

 

Haugerud Open arrangeres av Haugerud sjakkforening 10. oktober 2015 og er åpen for alle barn og unge, uavhengig av om de er medlem av
en sjakklubb eller ikke. Målsetningen er å la alle som har lyst få delta i en ekte, men uformell sjakkturnering. Spillerne deles inn i aldersklasser, yngste spillere er 6 år og eldste er 20, og alle spiller 5 partier. Turneringssystemet sørger for at jevngode spillere møter hverandre. Det kåres vinnere i hver aldersklasse, og alle som deltar får premie. 1 eller flere fra hver klasse går videre til et kort sluttspill som kårer uoffisiell Alnamester i sjakk. Denne hurtigsjakkturneringen, hvor yngre spillere får mer tid enn eldre, blir morsom for alle å se på. Haugerud Open støttes av Bydel Alna.

Gratis påmelding skjer fram til 9. oktober på haugerudsjakk@gmail.com med fullt navn, e-post og fødselsår. Den 10. oktober koster påmelding kr 30,-. Oppmøte på Haugerud ungdomsskole senest kl. 10:30 for registrering, sjakkspillingen starter kl. 11:00 og varer til kl. 15:00.

Haugerud ungdomsskole ligger 3 minutter gange fra Haugerud T-banestasjon. Under hele turneringen vil det være kafé med salg av mat og drikke, med mulighet til å slappe av utenfor spill-lokalet. Det vil også være anledning til å følge sjakkspillet på avstand.

Sjakkturnering.png