Rapporten fra Sommerprogrammet er klar

Nå foreligger rapporten fra sommerprogrammet 2021. Haugerud IF kan melde om store tall både når det gjelder deltakere, aktiviteter og timer, og bredden i tilbudet var stor. 54 dager med aktivitet, og 99 ledere, trenere og medhjelpere var i sving for å få gjennomført hele programmet. 58 av disse var unge ledere under 25 år.

Vi kalte sommertilbudet i fjor, det første koronaåret, for “Tidenes aktivitetssommer”. Det stemmer ikke lenger. Sommerprogrammet i 2021 ble flere hakk større og bedre enn det vi hadde i fjor.

Nå er rapporten fra årets sommerprogram klar, der alt som skjedde, blir omtalt i tekst og mange bilder. Du kan laste ned rapporten her.

Dette er noen av tallene som viser omfanget av årets sommertilbud på Trosterud og Haugerud:

  • Aktivitetstilbud på 54 av de 56 dagene i skoleferien
  • 393 enkeltaktiviteter med varighet fra én time til seks timer.
  • 5.370 deltakere til sammen, anslagsvis 2.100 enkeltpersoner.
  • 13.131 deltakertimer (deltakere x timer de var med)
  • 2.481 ledertimer (ledere x timer de var aktive)
  • 99 instruktører, trenere og medhjelpere, derav 58 som var unge ledere under 25 år

Vi noterer to viktige nyvinninger i årets sommertilbud. For det første hadde vi denne gangen flere store og fine aktiviteter «utenom idrettsboksen». Å gjennomføre slike aktiviteter var et mål som styret satte i starten av planleggingsprosessen, og dette målet nådde vi på en god måte. Disse utenom-idrettslige aktivitetene gjorde at vi også nådde et annet viktig mål: Å engasjere flere lokale partnere i gjennomføring av sommerprogrammet. En stor takk til disse for godt samarbeid! Både samarbeidspartnerne og aktivitetene er presentert i sommerrapporten.

Vi retter også en stor takk til dem som gjorde sommertilbudet mulig ved å gi oss rause bevilgninger, som i stor grad er brukt til å gi ungdom sommerjobb: Oslo kommune, Oslo idrettskrets, Gjensidigestiftelsen, Bydel Alna og OBOS!

Nedenfor finner du et album med bilder som er tatt av aktiviteter i sommer, blant annet av vår sommerfotograf, Zakaria El Missbah.