Referat: HIF-Holmlia

Haugeruds flotteste var for siste gang i egen lekegrind denne sesongen.

Hvilke lag som står på på motsatt side av den slitne gummien i den fantastiske hallen vår neste år er uvisst, men at vi har hatt en morsom og koselig sesong med en kjempe kompisgjeng er sikkert. Påfyllet har ikke stoppet opp med hyggelige folk, som til og med har hatt litt ferdigheter. Folk har kommet tilbake til det som faktisk er moderklubben sin (11 i stallen som er fra Haugerud). Rett og slett fordi vi har nedjustert ambisjonsnivået. At laget tilslutt ble så bra at unngår vi et 14 målstap i plankebyen til helgen, så er vi seriemestere. Fantastisk gjeng dere er gutta!

Jeg har skjønt det sånn at noen mener de har et bedre lag enn oss, det kan jeg ikke skjønne. Forutenom noen skjær i sjøen borte mot Ajer og Lillestrøm. Og ett tap mot det jeg kanskje på papiret mener er det laget som har en like sterk 10er som oss – Holmlia, så lyver en tabell aldri! (Fredrikstad har også selvfølgelig et meget godt lag, men har ikke tapt mot dem foreløpig).

Så alt i alt mener jeg vi fortjener dette, selv om vi kanskje fremstår noe useriøse med 1-2 treninger i uken med veldig varierende oppmøte, men det var akkurat der vi måtte legge listen etter de to tøffe foregående sesongene. Nå skal vi bygge klubb og lag for noen år frem i tid, uavhengig av hvilket divisjon det måtte bli. Og jeg kan garantere nye spennende signeringer om ikke altfor lang frem i tid! Må skryte av Øreåsen, Ajer og Horten for veldig gode tiltak for østlandserien med godt publikumsoppmøte og bra opplegg rundt matchene sine – dette trenger østlandserien. Gode lag er de også.
Tror Bærums Verk har noe på gang og de har flinke folk i apparatet rundt. Fredrikstad og Holmlia er alltid like tøffe å møte, og Lillestrøm overrasket meg med en voldsom entusiasme og bra tempo. Årets dommere skal jeg også skryte masse av, etter min mening beste nivået som har vært i østlandserien. Allen/Bellis er alltid gode, Sørensen/Sommer syns jeg har vært gode og Taajet/Østeby, samt paret fra St. Croix. Takker alle dommere og motstandere for i år, kanskje sees vi neste år.

Holmliamatchen er en veldig jevn affære etter at vi tok den tidlige 3-0 ledelsen. Minh-brødrene er like solide som alltid og dominerer for Holmlia i den perioden vi sliter. Eneste som vipper i vårt favør er en god Michael, samtidig som Kragfoss, Ihle og snell-snell-Snellingen er fantastiske når kampen står og vipper. Ihle viser godt gammelt målteft og Anders leverer noen fantastiske assist, samtidig som han scoret en fantastisk zorro når vi trenger det som mest.

Vi vinner matchen og da kan jeg bekrefte gutta etter en lang sesong. Hiffen er best, og kjekkest:)
K E V I N