Referat: HIF – Horten Dragons

Førstelaget gjorde det undøvendig spennende i Drøbak.

Horten Dragons – Haugerud  7 – 8 

ENDA en laaaang bortetur med et håpløst kamptidspunkt for hiffens skarpeste. Klokken 12 i Horten på en søndag – herlig. Neste år skal vi sette opp kampene til treningstidene våre (21.30 – 23.00) på onsdager.

Vel. Uansett reiser vi med en veldig tynn tropp igjen, hvor vi mangler Folgerø, Vadla, Filip og gode gamle Heen. Vi starter kampen nok engang med ni mann. Jeg vil gi backene våre enormt med skryt for innsatsen som blir lagt ned – ikke minst av kampens gigant, Mats Borgen. Kampen styrer vi hele første og andre peride. Så finner vi ut at det er litt lite spennende på 6-2, og inviterer Horten inn i matchen med noen litt enkle baklengs. Anders blir matchvinner med fire minutter igjen, og vi tar tre poeng.

Jeg vil som sagt skryte av backene våre. Det er et enormt stykke arbeid som blir lagt ned, og med Christer på sofaen her nå, så ser jeg at det har kostet: Han kan ikke bøye benet uten at krampen kommer snikende.

Kragfoss drar ut en hel 5-3 undertallsperiode og løper og kjemper hele kampen igjennom. Anders scorer og produserer som han har gjort hele sesongen. Stefan setter to krigermål. Stolt av dere ni, og så vet jeg at vi fyller bra på med folk til neste hjemmekamp. Kanskje vi er enda nærmere denne hemmelige signeringen også?

Hiffen – som å se Sandefjord.

De som vil se tabellen kan klikke her

King kev