Referat Holmlia og Fredrikstad

Sent men godt: Kevin refererer de siste seriekampene før jul:

29.11.2014: Holmlia – Haugerud 10 – 8

Holmlia matchen var en trist sorti fra vår side. En kamp helt uten tempo har vi full kontroll til det gjennstår 10 minutter hvor det er fullstendig kollaps. Uforklarlig men det skjedde. Faktisk litt skuffet over begge lag, hvor disse matchene har vært fulle av tempo, temperatur og fint spill var dette en kamp uten noen ting. Personlige feil fra begge lag og rett og slett en dårlig østlandsserie kamp. Men gratulerer til Holmlia som var det minst dårlige laget.

04.12.2014: Haugerud – Fredrikstad  9 – 6
Mot Fredrikstad var Christer ny coach i og med at king og Magnus var i statene og fikk inspirasjon fra NY Rangers. Vi er faktisk veldig svekket av at både coach og sniper Kevin er ute, og ikke minst Magnus, som er en av våre viktigste spillere i alle faser.

Men vi fikk snekret sammen to slagkraftige rekker og en keeper som var meget god denne torsdagskvelden! Vi starter i 100 og kjører egentlig over Fredrikstad hele 1. periode. Vi blir litt statiske og passive i 2. Og Fredrikstad har et par som vet å sette de sjansene de får, og de får redusert et par ganger men Matias setter en veldig viktig 5-3 skåring rett før sirenene går for 2. Periode.

3. Periode setter vi inn vårt ess Marius Folgerø som går rett inn å avgjør matchen etter to bytt. Resten av matchen spiller vi ganske bra og er egentlig aldri ordentlig trua av Fredrikstad. Sett under et en god match av våre gutter. Sveen er klar BB og Marius kommer inn å avgjør matchen. Store overraskelsen er at av 9 mål er ikke Anders involvert poengmessig i noen av dem. Har det skjedd før? Neppe. Og kommer ikke til å skje heller. Nå har vi lang juleferie på 1. Plass i serien. Vi tror og håper dette blir sluttplasseringen i mars også. Så vi ses på nyåret til mye mer bading i Haugerudhallen:)