Sesongen er over, og Haugerud ser mot Elite 16/17

Etter en lang og veldig morsom sesong kan vi endelig ta fatt på nye utfordringer, dvs eliteserien 16/17. Den spillerstallen vi hadde i år har vært meget sterk og det gleder stort at vi har Re-signert med de fleste.

Sesongen innledet med 38-0 mot Pors, noe som er rekord, og de skulle det bli ganske mange av!
Hadde ikke Anders måtte bli hjemme fra Horten-matchen tror jeg det ville blitt kamp til døren melllom han og Ihle om poeng-statistikken!

Sesongen sett under ett har vært jevnt over bra, over hele linjen. Med toppet lag har vi virkelig vært overbevisende mens i kamper hvor man av forskjellige årsaker ikke har vært fulltallig har de nest beste også vist seg frem! Tror vi har noe på gang.

Ser at det undres på troppen neste sesong. Jeg kan bekrefte at vi har signert med 14 mann, og med flere kvalitetsspillere på vei inn så bekymrer ikke dette folk i klubben. Vi ønsker fortsatt påfyll av hyggelige folk, så vi anbefaler de som ønsker å være med på ett Leicester light eventyr å ta kontakt og bli med på try out.

Jeg må skryte vanvittig av alle gutta uten at jeg trekker frem noen. Morsomt at gutta blir lagt merke til og med landslag osv.
Personlig skulle jeg sendt alle, forutenom de blå-gule og Sveen/Christer.

Som sagt, flere signeringer på vei inn, følg med hiffen videre! #som#å#se#brann

Innebandylaget i Harstad på kvalik.jpg
Gutta som reiste til Harstad og booket plassen til Elite 16/17

– King