Sommerjobber 2021

Her kan du finne en oversikt over alle sommerjobbene Haugerud IF tilbyr under årets sommerprogram. Vi vil fortløpende legge ut stillingsannonser på de sommerjobbene vi tilbyr i år. Klikk deg inn på overskriftene for å lese stillingsinstruksene til hver enkelt jobb.

 

Nå har vi begynt å lyse ut stillinger til sommerprogrammet 2021. I alle jobber ser vi hovedsakelig etter ungdom fra Tveita, Haugerud og Trosterud som er på jakt etter en sommerjobb. Har du fullført “Unge leder” kursene i regi av Haugerud IF, eller har jobbet frivillig i klubben er det en fordel, men ikke et krav. Om du aldri før har søkt jobb, og er interessert i å få hjelp? Kontakt H2 på Haugerudsenteret for jobbsøkerkurs!

Klikk deg inn på lenkene under for å finne mer info om de ulike jobbene:

Fotograf for hele sommerprogrammet

Sosiale Medier – ansvarlig

Medhjelpere under aktivitet

Politiattest

Det er krav om politiattest på de jobbene der man har direkte relasjon med barn og unge. Informasjon om innlevering av politiattest kommer på eget info-møte til de som blir tilbudt jobb.

Alle søknader og eventuell CV sendes til daglig@haugerudif.no

Spørsmål om sommerjobber under sommerprogrammet kan rettes til daglig leder, Thor Olav Tvedt Delgado-Rodriguez, tlf: 91008666 e-post: daglig@haugerudif.no