Sommerkurs i hip hop, 9-14 år i juli 2019

Vi tilbyr sommerkurs i hip hop med Crissel tirsdager i juli: 9., 16., 23. og 30. juli fra kl 18-20 for ungdom 9-14 år. Kurset er gratis. Ingen påmelding, det er bare å møte opp i trimrommet i Haugerudhallen med innesko, vannflaske og godt humør.

Crissel kjører to nivåer; timen fra kl 18.00-18.55 er for nybegynnere og fra kl 19.00-20.00 er for viderekomne. Du er velkommen til å være med på begge partier. Foreldre/foresatte venter i gangen mens dere danser.

Om kurset:
Hip hop er en dansestil som legger vekt på koordinasjon og grunnteknikk. Samtidig er det også fokus på å ha det gøy og kunne videreutvikle tidligere teknikker. Mest av alt håper Crissel at alle som kommer får en lærerik time hvor vennskap og gode minner blir skapt.
Hip hop nybegynner er basert på det grunnleggende av bevegelser og trinn og det å kunne bevege seg til musikken.
Hip hop øvet er for de som føler seg trygge på grunnteknikkene og er klare for en utfordringen i dansestilen og ønsker å kunne utforske mer av det.

Om Crissel (Jalyn Crissel Cubasao):
Crissel har danset i 9 år og har alltid vært like interessert og motivert som da hun startet. Hun har flere års danseerfaring fra dansegruppen TK Crew, i tillegg til å ha studert toppidrett dans på Bjerke videregående skole. Hovedsakelig har hun erfaring med hip hop, men hun har alltid vært like engasjert og motivert til å prøve seg ut på andre dansestiler. Nå studerer Crissel i London, hvor hun har fått blitt kjent med dansemiljøet og tatt flere danseklasser på et profesjonelt nivå. Hun har alltid vært glad i å jobbe med barn og unge og har derfor gleden av å kunne inspirere og motivere dem gjennom dans. Med 5 års erfaring som danseinstruktør, derav 2 år hos Haugerud IF, vet hun hvordan hun skal få til en morsom og lærerik dansetime hvor alle er velkomne!

Har du spørsmål om kurset, send til dans@haugerudif.no eller sms til 93 48 46 60