Sommerprogrammet 2021

Vi gjentar suksessen fra i fjor! Hele sommeren 2021 blir det tilbud om idrett, trim og sosiale aktiviteter på Trosterud og Haugerud. Sommeraktiviteten vil pågå hele skoleferien, fra uke 25 til og med uke 32. Det vil si at vi starter mandag 21. juni og setter punktum søndag 15. august.

 

De sju første ukene blir det slik som i fjor: Noen korte aktiviteter, noen som går hele dagen og noen som går mange dager. Det blir tilbud som er på en fast dag gjennom hele uka og tilbud som bare er enkeltdager. Den siste uka vil det bli aktivitetsuke med alle idrettstilbudene som Haugerud IF har å by på.

Klikk her for å se hva som skal skje, fra dag for dag gjennom hele sommeren.

Her kan du se en enklere oversikt over alle aktivitetstypene vi byr på.

Alle aktiviteter er åpne for alle, men vi vil naturlig nok lage ulike tilbud tilpasset barn, ungdom og også voksne. Alle aktiviteter blir gratis, og deltakerne får stort sett låne utstyr som trengs utover vanlig fritids- eller treningstøy.

Aktivitetene vil bli ledet av klubbens egne instruktører, noen innleide ressurspersoner og mange lokale ungdommer som vil ha det som sommerjobb.

Sommerprogrammet er gratis for alle deltakere, takket være sjenerøs støtte fra Oslo kommune/Oslo idrettskrets, OBOS, Bydel Alna, Gjensidigestiftelsen

Dette bør du vite om aktivitetene:

  • Som ansvarlige arrangører må vi alltid holde oss innenfor koronareglene fra myndighetene, så det kan komme endringer i aktivitetene.
  • Hvis man er korona-smittet, er i karantene eller har symptomer på luftveissykdom, må man holde seg hjemme. Meld forfall dersom du er påmeldt en aktivitet.
  • Fotografer fra Haugerud IF vil ta bilder fra aktivitetene en gang i mellom. Nærbilder vil ikke bli publisert uten godkjenning fra foresatte (hvis det er barn). Bildene kan bli brukt i trykksaker, på hjemmesidene til Haugerud IF eller i sosiale medier. Vi vil aldri vise bilder som setter noen i et dårlig lys. Hvis man ikke kan bli tatt bilde av, må man si fra til HIF-lederne på aktiviteten.
  • Hvis været gjør det nødvendig, kan det hende vi må endre på programmet. Der hvor vi har hatt påmelding, vil vi informere deltakerne. Vi gjør vårt beste for å gjennomføre som planlagt, og litt regn gjør normalt ikke noe. Klær etter vær!
  • Alle aktivitetene er gratis!

Vi lar en bildekavalkade minne oss om hva som skjedde i fjor under “Tidenes aktivitetssommer”: