Sommerprogrammet 2021

Vi gjentar suksessen fra i fjor! Hele sommeren 2021 blir det tilbud om idrett, trim og sosiale aktiviteter på Trosterud og Haugerud. Her på denne hjemmesida vil vi fortløpende legge ut informasjon om hva du kan være med på - når sommeren nærmer seg.

Sommeraktiviteten vil pågå hele skoleferien, fra uke 25 til og med uke 32. Det vil si at vi starter mandag 21. juni og setter punktum søndag 15. august. Den siste uka vil det bli aktivitetsuke med alle idrettstilbudene som Haugerud IF har å by på.

De sju første ukene blir det slik som i fjor: Noen korte aktiviteter, noen som går hele dagen og noen som mange dager. Det blir tilbud som er på en fast dag gjennom hele uka og tilbud som bare er enkeltdager. Alle aktiviteter er åpne for alle, men vi vil naturlig nok lage ulike tilbud tilpasset barn, ungdom og også voksne. Alle aktiviteter blir gratis, og deltakerne får stort sett låne utstyr som trengs utover vanlig fritids- eller treningstøy.

Aktivitetene vil bli ledet av klubbens egne instruktører, noen innleide ressurspersoner og mange lokale ungdommer som vil ha det som sommerjobb. Her kan du se mer om sommerjobb i Haugerud IF. Informasjon blir lagt ut etter hvert som det blir klart.

Vi lar en bildekavalkade minne oss om hva som skjedde i fjor under “Tidenes aktivitetssommer”: