Sterk innsats på Otta Open 2010, 7-9 mai

Haugerud stilte med 8 U15/U13 spillere og to voksne på Otta Open og oppnådde flere klasseseire, medalje og sluttspillplasser. Best var Elisa med seier i alle tre grener. Her Elisa og Alexander som teller en kamp.

Det var den største troppen Haugerud har stilt på lenge i den tradisjonsrike turneringen på slutten av sesongen. Fra venstre Amanda N, Elisa, Lars (fra Frogner IL som reiste sammen med Haugerud), Even, Alexander, Vetle, Cecilie og Amanda B.

Med 4 gutter og 4 jenter i U13/U15 klassene spilte alle både single, double og mix. I U13 klassene kom både Amanda og Cecilie til semifinale, men møtte der for sterke motstandere fra Trondheim og Otta. I double ble de også nr 2.

I U15 klassene så ble det et internt Haugerudoppgjør i finalen hvor Elisa til slutt trakk det lengste strået mot Amanda med sifrene 21-18, 21-15. Pga lav deltakelse i U15 så spilte jentene double i U19 klassen og vant den komfortabelt mot eldre jenter. I mixdouble var 3 av 4 spillere i finalen fra Haugerud hvor Elisa og Lars (fra Frogner) vant over Alexander og Amanda.

I herredouble U15 kom begge Haugerudparene til sluttspillet. Even og Vetle møtte vinneren i kvartfinalen. Det ble tap, men etter en god kamp. Alexander og Lars spilte seg frem til finalen og fikk 2. plass etter sifrene 21-12, 21-18. I single spilte Alexander seg frem til sluttspillet og møtte der Frognerspillere i hver kamp. Det gikk bra frem til finalen der han tapte mot doublepartner Lars Rikheim Huus fra Frogner.

Kim og Ngan forsvarte de voksnes ære med glans. Her er de i HDC som de vant med 21-12, 21-15 i finalen mot et par fra Otta. I single spilte Ngan for første gang i B klassen og holdt fint følge med de andre. Det ble 3 meget jevne kamper i gruppespillet. Kim var nær til å gå videre fra gruppespillet i C klassen med en seier og et knepent 3 setts tap.

Alt ialt, en opplevelsesrik week-end på Otta med mye spill og sosiale aktiviteter både i hallen og utenfor. Vi var ute og spiste både fredag (kinesisk) og lørdag (italiensk) og var mye sammen med spillere og foredre fra Frogner IL og Bygdø Monolitten IL.

Se flere bilder i bildearkivet under katalogen Otta Open 2010.