Støtt Haugerud IF med Grasrotandelen

Du kan velge at sju prosent av det du spiller for hos Norsk Tipping skal gå til et godt formål. For eksempel til Haugerud IF. Det er enkelt, og det koster deg ingenting.

Enklere kan det ikke bli! Hvis du spiller hos Norsk Tipping, kan du støtte Haugerud IF økonomisk. Uten at det koster deg noe og uten at vinnersjansene blir mindre. Du trenger bare å gjøre én ting: Registrere deg som «Grasrotgiver». Be spillekommisjonæren legge inn koden 974242613 på din konto hos Norsk Tipping neste gang du spiller. Eller du sender den GRASROTANDELEN 974242613 i en sms til nummer 60000.

Grasrotandelen er en ordning der du kan bestemme hvilket godt formål som 7 % av din spilleinnsats skal gå til å støtte. For eksempel Haugerud IF. Når dette er registrert i systemet, vil de sju prosentene automatisk bli overført til Haugerud IFs bankkonto, uten at du trenger å gjøre noe.

Dette omfatter mange spill hos Norsk Tipping i tillegg til vanlig fotballtipping: Lotto, Vikinglotto, Flax, Joker, Oddsen og Extra.

Grasrotandelen er viktig for Haugerud IF! Vi har de siste årene mottatt rundt 170.000 kroner årlig. Dette er frie inntekter for klubben, og de kommer uten at vi som er frivillige trenger å slite for dem med dugnad eller annen innsats. Vi bruker nok tid på frivillig innsats i Haugerud IF likevel!

Kjenner du noen som er med i større tippelag, slike som spiller for tusener av kroner hver uke? Tips dem om Grasrotandelen og Haugerud IF!

Her kan du se hva klubben til en hver tid får av Grasrotmidler.