Strålende helg for Haugerudidretten

Det har vært stor aktivitet og gode resultater for Haugerudidretten denne helga, både for innebandy, badminton og fotball. Aller høyest rager nok innebandyguttas opprykk til Eliteserien neste sesong; her ser vi troppen som sikret opprykk i kvalikspillet i Harstad..

Damelaget kvalifisert til 2 div 2016.jpgBåde damene og herrene til Haugerud IF gjorde sine saker strålende på innebandybanen. Disse glede damene jubler over seieren mot Romsås i dag, en seier so betyr at damelaget vårt rykker opp i 2. divisjon når serien starter igjen til høsten. Vi gleder oss til å følge damegjengen i Haugerudhallen framover.

Opprykk ble det også på herrelaget etter kvalik-spillet i Harstad i helga. Fire lag kjempet om to plasser i Eliteserien. Våre gutter vant sine første to kamper med store sifre, 8-2 og 22-3,  og var i praksis klare til opprykk før den siste kampen i formiddag. Der ble det tap mot Lye, som medførte at det ble Fredrikstad og Haugerud som spiller Eliteserie når sesongen starter igjen til høsten.

All-star-laget kvalik i Harstad.jpgHaugerud IF-gutta fikk også med seg andre trofeer hjem fra Harstad. Her ser vi bilde av All-Star-laget som ble kåret i turneringen. Av total seks spillere var tre gutter fra Haugerud! Vi ser her Thomas Ihle og Joachim Solvang i røde HIF-trøyer, og foran sitter Michael Kristiansen fra HIF, som ble turneringens beste keeper.

Gratulerer til hele innebandymiljøet vårt! Nå ligger det noen måneder med hardt arbeid framfor oss. Det blir mer krevende å spille i høyere divisjoner, og ikke minst må vi styrke hele organisasjonsapparatet rundt kampene og lagene. Her trenger vi frivillige både fra klubben og utenfor klubben. 

13-årslaget vårt april 2016.jpgBadmintongruppa gjorde også sine saker meget bra. Se på denne gjengen på bildet; HIF-laget som har spilt i U13-serien og blitt soleklare vinnere. Kun seire i de 14 kampene, og disse spillerne har bare avgitt 30 av i alt 196 sett som ble spilt. ”Det er suverent”, skriver Rune Fjeldheim på Badmintongruppas Facebook-side, og det skriver vi alle under på – og gratulerer! Veldig godt å vite at vi har så mange gode yngre spillere som er på vei opp og fram. 

Også på fotballbanen har de røde og blå gjort det bra i helga. G2008stilte med to fotballag i Vanakkam cup 2016 regi av Lørenskog IF på Rolvsrud stadion. Begge lag tok tre seire av tre mulige.  G2006 hadde også lag i denne cupen, som er en tamilsk-norsk vennskapscup. Våre gutter møtte sterk motstand fra god lag, men kom gjennom det med et veldig hederlig resultat; tre seire, to uavgjort og ett tap.

G2008-lag 2.jpgG2008-lag 1.jpgG2006 i Vanakkam Cup.jpg